toyanne Merhaba benim bebeğim bir buçuk aylık burnunu sürekli temizliyorum ve bir tıkanıklık yok fakat yine de uyurken horlama gibi sesler çıkartıyor. Bebeklerde geniz eti olur mu acaba bu durumu yaşayan ya da bilgisi olan var mı ?
Dondurmalikahve toyanne Zaten her insanda geniz eti olur geniz eti alınan çocukların durumu farklı yani sürekli hastalanıyorsa geniz etinde büyüme varsa doktor gerekli görüyorsa sağlık açısından alınması iyi oluyorsa geniz eti alınıyor.
Dondurmalikahve toyanne Büyüme yoktur ama nasıl horluyor hasta olmuş olabilir bi cocuk doktoruna gidin isterseniz
Deletedmom_33 toyanne Benim oğlumda doğduğundan beri hırıltısı var. Geniz eti var sanırım 10 aylıkken baktiracagiz
toyanne Dondurmalikahve yok hasta değil ateş üşütme hiçbir şey yok gündüzleri de yok geceleri hırıltı gibi oluyor anlamadım ikinci ay kontrolünde sorucam
Dondurmalikahve toyanne Bebeklerin burunları çabuk tıkanıyor sonrada hırıltı sesi geliyor var mı ailede geniz eti büyümesi olan biri
1prens1prensess toyanne çevremde birtek 2yeğenimde oldu ilk yeğenimde 2 yaşında teşhis konuldu 4 yaşında amelşyat oldu 2.de 1 yaşında konuldu şimdi onuda 4 yaşını bekliyolar ondan önce amleiyat yapılmıyormuş doktorları öyle demiş