Arkadaşlar merhaba. Sizinle deneyimledigim bir şeyi paylaşmak istiyorum daha önce burada da sordum bebeğim burnundan sesli nefes alıyor diye ama bir cevap alamamistim. Oğlum 11 aylik ve 8.aydan beri gece uykusu çok bozuktu gündüz ise yarım saat yarım saat iki uyku yapıyordu ve o da bölük bölük. Bu arada 8.aydan beri hep burnundan sesli nefes alıyordu böyle tıkalı gibi değil ama rüzgar gibi güçlü nefes verisi vardı. Çocuk doktoruna kaç defa gittiysem ne yanıt aldım ne sonuç. Atmaktır dedim uyku gerilemesi dedim diş dedim yok geçmiyor ne uyku ne burnundan gelen rüzgar sesi. Dün KBB ye gittim alerjik rinit dedi kullandığım zaditen yeterli değilmiş. Zaditene ek granül verdi sabah biri gece yatmadan biri. Yeminle ilk günden hem uykusu düzeldi hem nefes alışı yatağında her sabah sirke sıkıyorum burnunu da günde 5 kere temizliyorum iki defa yapıyordum burun temizliğini ama doktor o yeterli değil günde 5 kere temizle dedi. Yani demem o ki uyku ve nefes sorunu yaşıyorsanız bir KBB ye gidin çünkü çocuk doktoru anlayamayabiliyor