Kuzeymomss Şoktan dijital göstergeli termos aldım fakat göstergesi çalışmıyor ve kapındaki vakum kısmı kokuyor. Sıcaklık tutması iyi dün gece 19.30da su koydum saat 09.40 olmasına rağmen ılık yani mama yapılabilecek kıvamda. İade edeceğim çalışmadığı için, memnun kaldığınız bir marka varsa önerir misiniz?
Dedimolabilir Kuzeymomss ben termos hic kullanmadim ama bardak termosum var biraz buyukce schafer termos ve baya sicak tutuyor. Mesela aksam dan kalan kahvem hala sicak oluyordu mesela mama yapabilecek sicaklikta. Bir arastirin isterseniz.
Elika00 Kuzeymomss canım bence mama termosu al e bebekten sonra da bebeğin mamasını koyarsın ek gıda sürecinde
Kuzeymomss Dedimolabilir mama kullanıyor musunuz bebeğinize, kullanıyorsanız bardak termostan mı yapıyordunuz
Dedimolabilir Kuzeymomss hayir mama kullanmiyorum ama sicak su icin kullandim bazen kahve cay falan icin . Bardak ternos ama buyuk uzunca bisey cantaya falan rahatca girer 3 mama yapilir icindeki suyla.
Elika00 Kuzeymomss ben bunu aldım canım mağazalarda var hala Paslanmaz Çelik Kırmızı Bebek Mama Saklama Termosu 260 ml Bi yere giderken yemeğini koyuyıeum güzel oluyor memnunum şimdi su koyarsın büyüdükçe yemeklerini taşırsın