Hshsjshs Naz_ve_annesi cok zararli yurutec bende cok istiyodum ama doktorlar önermiyolar ilk adim arabasi alcez onun yerine bindirmeyin bnce
Naz_ve_annesi Mavi1 önerilmiyor genelde bende almıyıcaktım aslında ama hediye gelmişti çok uzun olmamak şartıyla arada bindirsem mi bilemedim
Mavi1 Naz_ve_annesi hediye geldiyse sat onun yerine ilk adım arabası al emin ol daha saglıklı ve bebegin dikkatini çeker. Pilsan aldık uygun ve sagkıklı kızım cok cabuk yürüdü
Naz_ve_annesi Hshsjshs evet bende ilk adim arabasi almayi düşünüyorum arkadasimizda gördük çok sevdi kızım hatta
dunyaharikasi Naz_ve_annesi ben altı aydan sonra bindirdim, eğer önüne doğru çok eğilmiyorsa yani dik durabiliyorsa siz de 10-15 dk geçmeyecek şekilde kullanabilirsiniz. 7 aylık bebeğimin tek özgürlüğü diyebilirim
ebozbey dunyaharikasi yaniii çocuklar sıkılıyor evin içinde aynı yerde dön dolan benimkide okadar binerdi şuan binmiyof bile
Mavi1 Sumiree 8 aylıkken aldık 10 ay oldugu gün yürümeye başladı ve hala oynuyor şuan 15 ay bitti üstündeki desenler oyunlar müzik kutusu baya oyalıyor
ebozbey Naz_ve_annesi vallahi ben bilerek ve isteyerek aldım ama günde 10 dakika.. birde yürüme arkadaşı vardı Pilsanin . Yurutece binmiyor artık yurutece tutunup evde geziniyor bazende yürüme arkadaşıyla dolanıyor yani 10 dakika bence zararlı değil bebeğe değişiklik oluyor bence evet sağlıklı değil ama 10 dakikanın çocuğa birşey yapacağını düşünmüyorum çocuğuma yapmadığı gibi
Hndealnathn Oğlumu 7.5 kızımı 6.5 aylıkken koydum ama günde 2 3 kez sadece WC ihtiyaci için 10 dk yı geçmemek sartiyla.emeklediklerinden dolayı kucağıma almak zorunda kalıyordum bu kez tuvalete giderken
minikbabyy Naz_ve_annesi 6 aylıkken koydum adım atmasını bilmiyordu yürüteçte kendi kendine adım atmasını öğrendi öğrenince kaldırdım bi daha şimdi 8.5 aylık taytay duruyor. O bebeğin gelişimi ve sizle alakalı bebeği saatlerce yürüteçte tutarsanız elbet zararı vardır ben günde en fazla yarım saat tuttum
Noname21 Naz_ve_annesi hiçbir zaman. Ben 1 yasinda koydum . 6 aylik bebek yeni yeni anca oturur. Oturacak emekleyecek yürümeye heveslendigi zaman az az koyabilirsiniz bence onu da yapmayın içe basma yapiyor