1Prensessannesii Kızlar 4 ay atağı nasıl belirtileri neler oluyor mışıl mışıl uyuyan bebeğim ne yaparsam uyumuyo esnemekten gözümüzden yaş geldi ikimizin de ama kız uyumaya direniyor resmen
Ysmnakdn 1Prensessannesii ah o dördüncü ay atağa ben artık hergun ağlıyordum bize ilk haftadi bide son haftası vurdu ne gündüz ne gece hiç bir insan uyumaz mi ya yok çocuk ağlamaktan esnemekten maf oluyordu uyumuyordu tabi sonra bu uyku gerilemesi 5.ayada sıçradı şimdi biraz biraz düzeldi 1 hafta sonra 6.ay bitiyor
Merve_poyraz1 1Prensessannesii Allah’ım ah o atak 😥 sırtı yatağa değince catlayana kadar ağlama, uykudan aglayarak uyanma, mamasini hazırlayana kadar ortalığı ayağa kaldırma, bezini değiştirirken bile yatmak istememe, koala gibi kucakta yasamak ve daha niceleri..
NTokar1 1Prensessannesii Sana 4. Ay atağında malesef ki bol sabir dilemekten başka bişey kimse yapamaz. Lanetli bir ay çok çektim 8. Aydayız hala 4. Ay diyince üstüme kara bulutlar çöker
1Prensessannesii DarkSwan yemin ederim gözlerimi açamıyorum.sallamayi bıraktığım an uyanıp mizmizlaniyo gözüm aciyor artık uykusuzluktan basım çatladı artık ilk iki gündur zor diyolardida bu kadar zor beklemiyordum 😂
Papatya-ya DarkSwan 5 daha kötü bacım ben 4u atak sanıyordum değilmiş her çocuk aynı değil tâbi ama 5 ay bitmek üzere bizde Allahım delirmek istemiyorum diye hüngür hüngür ağladım
DarkSwan 1Prensessannesii aynen bende öyle. Hele ki desteksiz çocuk büyütenlere Allah yardım etsin. Ev işini vs. geçtim yemek yemek, tuvalete gitmek bile lüks gibi oldu. Annem diyo ki yemek ye sütün olsun. Nereye yiyeyim duruyo mu ki 😢 su bile zor içer hale geldim. Uzun bir atak dönemiymiş 🥺 Allah yardım etsin🙏🏼
Ygzpri 1Prensessannesii DarkSwan Ysmnakdn Ay 21 günlük her yarım saate bir uyanıp emmek istiyor artık memeyi kesip ona vermek istiyorum kesinlikle uyumuyke uykusu var direniyor ağkayarak genelde uyuyor çok zorlanıyorum ardım herkese benzer şeyşer oluyor sanırım Net ne zaman bitiyor bu atak benim güçüm kalmadı artık
1Prensessannesii DarkSwan evet bide yemek ye sütun olsun diyolar ama bı tas çorba yapacak zamanımız olmuyor inanki anlıyorum seni yatirdigim an uyanıp ağlıyor bide sürekli emzirmekten göğüslerim süzüldü kullanmadığım takviye kalmadı gogsumu 1 haftadır hiç dolu görmedim bunada şükürler olsun elhamdülillah geçecek elbet bacım 🤲🏻
1Prensessannesii Ysmnakdn tam olarak ne kadar sürüyor acaba ya uyku düzenini çok zor ayarladım bide uyku gerilemesi mahvedicek kendimize geçtim adam akıllı uyuyamiyor gün içinde sesten vs. Caddeye bakıyor bütün odalar 😐
Ygz536 1Prensessannesii 3. Ayda zar zor oturttuğum uyku düzeni 4. Ayda bozuldu şuan 4.5 aylık hala aynı asla uyumuyor. Çıldırır gibi ağlıyor uyutmaya çalıştığımda. Gözleri kıpkırmızı oluyo ama direniyo yalnızım çok zorlanıyorum bazen. 🥺🥺
Ysmnakdn 1Prensessannesii valla benimki bir 15 gün sürdü uyku gerilemesi ise 5.ayin sonuna kadar devam etti ama bebekten bebeğe değişiyor ablamın kızı 35 gün atak haftası 35 gündür çekiyor ama bu dönemde düzeniniz nasılsa öyle devam edin yoksa diğer verdiğini desteklere alışıyor eski düzeni oturtmak zor oluyor ben böyle bir hata yaptım malesef daha yeni yeni düzene giriyoruz
1Prensessannesii Merve_poyraz1 aynısını yapıyor kız demekki girdik bizde atak haftasina olsun bunada şükür bacım
Vldnshn1 Oğlum 4.ay 8 günlük 3 gündür atak içindeyiz…Gece uykusunu kendine yasaklamış ve sanki beni uyutmamaya yemin etmiş gibi..3 gündür gece uykusu uyumadım hiç…Daha kötüsü doğduğu andan itibaren desteksiz uyutuyordum o yüzden hali hazırda bir düzenim vardı ama bugün o kadar yıldım ki sallayayım uyusun dedim çocuk sallandıkça uykusu açıldı gözler fal taşı gibi…Diyorum ki;Oğlum yat o gülüyor eşimde diyor ki sen yat diyorsun o nau nau diyor.Kendimi yetersiz hissediyorum sanki ölmüşüm de ağlayanım yok gibi umarım hemen geçer bu atak haftası çünkü biraz daha gece uykusu almazsam aklımı oynatıcam…
1Prensessannesii Vldnshn1 kız valla bide uykusuzluktan süt de dolmuyor göğüslerim çok zor valla Allah’ım sabır versin bizlere geçecek elbet bu günlerde Rabbime şükürler olsun
DarkSwan Papatya-ya Deme böyle şeyler 😢 ben 3 gün zor dayandım nasıl geçecek bilmiyorum Allah sabrını verir elbet. Eşim de diyo ki eskiden atak mı vardı inanmayın böyle şeylere diyo😀 peki benim bu yaşadığım ne atak değilse diyorum 😀
BG123 Papatya-ya benden bi tane daha gördüm resmen :( ben bittim 5 ay 10 günlük bebeğim. Uyku falan yok sürekli emmek istiyor. Yanıma yatırırsam uyuyor ama bi de ona alışacak resmen çaresizim ne yapacağımı şaştım.
1Prensessannesii NTokar1 hahahaha kız okadar mi kötü inanmıyorum ya ozaman dediin gibi Allah’ım bol sabırlar versin hepimize inşallah
Vldnshn1 1Prensessannesii Gerçekten öyle yahu anlamıyorum ki bu atak gecelere mi özel gündüz uykusu aynı tıkırında devam ediyor ama gece 10da bi uyanıyoruz sabah 5e kadar gerçekten artık beneğime üzülüyorum eti budu ne ki o kadar saat uykusuz kalıyor gözlerinin etrafı kırmızı kırmızı oluyor esnemekten yoruluyor ama inatla uyumuyor…