The_Ana Rahat yok bebem bizle uyumak istiyor Tatilde beşik yoktu. Ondan alıştı Yayıla yayıla yatıyor bide belim falan hep tutuluyor yatağın ucunda yatıyoruz eşimle 7 aylık
Birdunyabircennetannesi The_Ana 14 aya kadar hep birlikte uyuduk çok güzeldi ama zamanla zorlaştı dönerken uyaniyordu ya da yatağın ucunda yatıyorduk çok deli yatiyordu falan zorla alistirdim beşiğe
Begoscann The_Ana emin ol senden kotuleride var benim oğlumda babasını asla yatakta istemiyor 😂 her gün yüzüne tekme atıyor uyurken hani sadece sabit yere dönüp mu yapıyor diye yer değiştirip yattık sadece babasına tekme atıyor geceleri her uyandığımda bakıyorum adam ya yatağın ucundaki yerde yada yandaki yerde uyuyor yatakta yatmasına izin vermiyor bu arada 8.5 aylık kendisi bizde babası rahat uyutabilsin diye salonda yer yatağında yatıyoruz mecbur 💁😊
balkizannesiiiii The_Ana benimde kizim 7.5 aylik yanimda yatiyor ama ben alismasin diye arada bessikte uyutuyorum nerde uyumak isterse orda yatiyor dogrusu
Pol34 The_Ana beşikte değil de tek kişilik yatakta yattı benimki. Hiç sevmedi beşiği döne döne uyumayı seviyor. Bi tek kişilik aldım 18 yaşına kadar yolu var 🤣
Birdunyabircennetannesi The_Ana Valla bende bunu dedim dedim dedim 14 ay bizimle uyudu. İstikrarlı oldum ve alıştı. Mecbur istikrarlı olman lazım yoksa daha da alışır böyle gider