Sevill123 Merhabalar bebeğim 8 aylik fakat emeklemeye başlamadi int normal 10 aydada olabilir yazıyor ama yinede merak ettim sizde durumlar nedir acaba.
frambuaz Sevill123 10 aylıkken basladı emekleye birden bire yapıyorlar zaten bızde diyorduk heralde hıc emeklemeyevek bır baktık ki emekliyor
Larenim09 Sevill123 Bnm kızım 1 yaşına girdi daha geçen ay sürünmeye kaç günden beri de emeklemeye başladı takmayın bir aya emekler
Kbrasngltgs 8 aylık 1 aydır sürünüyor acaba ne zaman emekler merak ediyorum sürünerek her yere gidiyor
Elyaa Sevill123 Yegenim 8 aylikken tutunup kalkabiliyodu (erkek) kizim 9 aylikti dogru duzgun emekleyemiyodu bile. 10 aylik oldugunda hem emekledi hem tutunup kalkmaya basladi. Su saat oldu hala emekliyo ve uyumuyo tertemiz delirdim saygilar🙈
Selinnildeniz Sevill123 benim kızım bugün 10 aylık oldu ve bugün ilk defa 2-3 adım emekledi . Yeni yeni başladı bence normal .
YYenianneeee Sevill123 hiç geç değil canım benim kızım 9 aylıkken emekledi tam 12 aylıkken yürüdü. Arkadaşım kızı da 12 aylıkken emekledi 16 aylıkken yürüdü.
Derya2867 Sevill123 kızım 8 ay 20 günlük daha bu hafta desteksiz oturmaya başladı sanırım bi 8 ay sonra da emekler her bebek farklıdır
cnsymn Sevill123 hemen hemen 11 aylık hala istek yok emeklemeyerek yürümeye başlayan bebeklerde de varmış bizimki öyle olcak galiba
ArzuOguz Sevill123 Büyük oğlum 11 aylıktı emekledi ya kız 😂😂 Küçüğü de 7 aylık emekledi Dert etme haretlerinde bi anormallik yoksa bırak akışına
Alimmm44 Sevill123 11 aylıkken emekledi 12 ay 10 günlükken yürüdü ve hiçbirzaman kafama takmadım oğlum sağolsun herşeyi arka arkaya yaptı
Bynkmrck Sevill123 benimki de 8aylık emeklemedi yeltenmiyor bile ama ayakta durmak için çabalıyo her çocuk aynı değil bırak istediği zaman emeklesin :) biz anneler telaş ediyoruz ama gelşim de bireysel farklılık vardır