Ebru-dursun28 Merhabalar,sizlere bişey danışmak istiyorum birinci evladımı tüp bebek ile kucağıma aldım şu an ikinciyi düşünüyoruz..dondurulmuş embriyorlarımiz süreç nasıl olacak bilen var mı aranızda? Tekrardan iğneler ilaçlar kullanılıyor mu
Saafie Ebru-dursun28 Rahminiz hazırlanıyor ilki gibi olmuyor dondurulmuş embriyo olunca.. İlkinde embriyo oluşturmak için iğneler veriyorlardı şimdi sadece rahmin hazırlanaxak daha sonrasi transfer sonrası ilkiyle aynı oluyr. inşaallah sağlıkla kucağınıza alırsınız
begonvilhg Ebru-dursun28 yumurta toplamadan önce vurulduk o iğneleri canım, transferden önce bir sey kullanmadım diye hatırlıyorum. Benim kızım da tüp bebek. Sadece gün vermişlerdi transfer için. Muhtemelen adetine göre bir gün belirleyip o gün sadece transfer yapacaklar.
Zara58 Ebru-dursun28 hayırlısı olsun şimdiden adınıza 🙏😊 bir şey sorcaktım kızınızdan sonra hiç korundunuz mu peki. Yada ikinciyi düşündükten sonra. Çünkü ilk bebeği tüp olup ikincisi normal gebe kalan çok tanıdığım varda
Karakuzummm Ebru-dursun28 benim kızımda tüp bebek ile oldu bizde ikinciyi düşünüyoruz ama dondurulmuş embriyo yok
Ebru-dursun28 begonvilhg ilk deneyimde adetle bı ilgisi yoktu sanki ..bu cumartesi gideceğiz bakalım ne der doktor
Ebru-dursun28 Zara58 hayır daha önce hiç korunmadim kızım şu an iki yaşında ve hep normal olsun istedik ama nasip.olmadi
Ebru-dursun28 Karakuzummm Allah yardımcınız olsun her şey pahalandi bu surec zor oluyir hem maveni hem de maddi ..