CaglaG Merhaba 2 ay 7 günlük kızım uyumaya çalışırken başını hızlı bir şekilde sağa sola çevirmeye başladı. Bu normal mi bi sıkıntı değildir umarım 🤷🏻♀️
Deletedmom_34 CaglaG benim bebeğm de yapardı şimdi 1 yaşında kendi kendine bıraktı, ben de çok düşündüm kulağı mı ağırıyor başı mı vs diye kendimi yerdim ama uykudanmış, ayrıca hiç ayağımda vs uyutmanıştım ona rağmen yapıyordu
1Mervemrv Çok normal benim kızım da 5 aylık uykusu geldiğinde arada yapar, bi çeşit kendilerini uyutma şekliymiş
CaglaG 1Mervemrv yaa küçücük bebek kendini uyutmak için sallıyor demek kıyamam🥹 çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız 🙏🏻
1Mervemrv CaglaG rica ederim😌 aksine motor gelişimlerinin iyi olduğunu gösterir diye okumuştum bir yerde. İçiniz rahat olsun
Lidya-t 2 yaşında kendi kendine uyumaya alıştı oda hala sağa sola döndürerek uyuyor gayet normal hiç sallanma sen
CaglaG Lidya-t ben de hiç sallamıyorum kendi kendine uyuyor ama son zamanlarda öyle yapınca endişe ettim çok teşekkür ederim ☺️
CaglaG Deletedmom_34 evet ben de sallamadım hiç. Aynı şekilde bende kulağı falan mı ağrıyor diye endişe ettim çok teşekkür ederim cevabınız için🙏🏻☺️