asyakusunannesii Merhabalar Kızım pazartesi günü dudak bağı ameliyatı olacak, çok tedirginim. Çocuğu bu operasyonu geçirmiş anneler bana bilgi verebilir mi ? Operasyon sonrası nasıl geçti vs. Anlatabilir misiniz ? Teşekkür ederim şimdiden 🙏🏻
zeynepcimmm asyakusunannesii merhaba. Biz de yeni fark ettik bu durumu. Doktora götüreceğiz. Araştırdığıma göre büyük bir operasyon değil. Bebeğiniz kaç aylık acaba?
Ynca58 asyakusunannesii 1 yaşındaydı sanırım hem dudak hem dil bağı aynı anda oldu ameliyat. Çıktıktan 2 saat sonra hastaneden çıktık 2 3 gün doğru düzgün emmedi Sonr hemenn toparladı dikişler kendisi düştü
Elifinci17 asyakusunannesii ben 25 günlükken kestirdim narkoz almadı o yüzden. Dil bağı da vardı o kanamadı ama dudak hafif kanamıştı doktor kibrit gibi bişey sürdü oraya kanamadı durdu dikiş falan da atılmadı. Sonrasında hiç bir sorun ağrı yaşamadı
ayseeeasln21 Ameliyat mı ? Narkoz mu alicak benim kızımın da vardi 20 günlükken falan kestirdik narkoz verilmedi . Basit bir işlem zaten daha sonra hemen hatta emzirme gerektiğini söylediler
asyakusunannesii ayseeeasln21 evet narkoz alacak maalesef. Aslında 2 dakikalık bir işlemmiş ama üst dudak olduğu için az da olsa kanama ihtimali varmış bu yüzden tedbir amaçlı ameliyathane de yapılacak dedi doktorumuz
asyakusunannesii zeynepcimmm 16 aylık, evet büyük bi işlem değil 2 dakikalık bir işlemmiş ama üst dudakta az da olsa kanama ihtimali olabiliyormuş bu yüzden tedbir amaçlı narkoz verilip ameliyathane de yapılacak
ayseeeasln21 asyakusunannesii evet kanama oluyor baya kanamisti annem öyle söyledi doktor beni etkilenirim diye dışarı çıkarmıştı büyükmüş evladınız belki korkup travma kalmasın diye de olabilir ama hiç korkmayın agri falan olmaz
asyakusunannesii Yasirefeninannesi fotoğrafı yok çekmeme izin vermiyor, internetten dudak bağı yazarsanız görsellerde çıkar
Yasirefeninannesi asyakusunannesii onlara bktimda benim bebegimdede var c.cerrahina goturdum yok dedi
asyakusunannesii Yasirefeninannesi benim kızımınki iki tavşan dişinin arasında ben kendim fark ettim ve doktora götürdüm. Başka doktora götürün isterseniz