CizerBirAnne Minikkmr sleepy ecologic şimdiye kadar kullandığım en iyi bezdi, primadan bile iyi. Migrosta indirimde denk gelip almıştım, internette fiyatı çok uçuk malesef. Marketlerde genelde uygun, denk gelirseniz aklınızda olsun.
Aslanannesi26 Prima da denedim Sleepy denedim en güzeli Goon Dümdüz goon premium goon da denedik ama bence normali daha güzel 👍
Pupis Kesinlikle kuru tutmasi bakimindan canbebe basindan beribprima kullaniyom simdi gunduzleri ara ara canbebe gece yine prima
Ahmthn CizerBirAnne yaaa ben de bi hevesle aldım ama hiç beğenmedim bebeğimin kakasını hep sızdırdı 😕
CizerBirAnne Ahmthn aa bizde de tam tersi, kakasını çişini sızdırmayan, pişik ya da tahriş yapmayan tek bez buydu. Ben de düz mantık bu sleepy iyiyse diğerleri de iyidir deyip bir sürü bionatural aldım indirime denk gelince, kızımı fena pişik yaptı.
Minikkmr Ahmthn aklımda molfix var ama uygun fiyat deneyip memnun kalmazsam molfix alırım diye düşündüm. Su an sleepy natural kullanıyorum
Ahmthn Minikkmr ya o da çişini yapınca kaba gösteriyo akşamdan takınca sabah kalktığımzda hem bebeğimin hem benim üzerim çişli uyandık🤭ama molfix te böyle olmyo çok şükür önümüzden geceleri molfix kullanıyorum
Aslanannesi26 Minikkmr benim oğlum da 10 buçuk aylık biz aylardır deneye deneye bu bezi bulduk hiç bir sızdırma sorunu yaşamadık şu ana kadar . Ama siz de küçük paketlerle deneyebilirsiniz çünkü bana iyi gelen size kötü gelebilir bebek cildi çok fark ediyor
Sebidik Ben de prima kullanıyorum. Arkadaşlarımın bebeklerinden kalan 1 numara bezlerden denemiştim ilk zamanlar. Primadan sonra sleepy kızarıklık yaptı. Ama molfix hemen hemen aynıydı. Küçük bir paket alıp deneyerek bulabilirsin. Ya da benim gibi çevrende bebeği olan farklı marka bez kullananlar varsa onlardan iste 1-2 tane. Dene