ipeksngr Bebeğim doğduğundan beri aptamil içiyor 5 ay 20 günlük nerdeyse son 20 gündür asla uyanıkken mamayı yemiyor uyuyunca yedirebiliyorum. 5 ay 15 günlükken tartıya götürdüm sadece 100 gram almış.Aklıma mama değiştirmekten başka çare gelmiyor sma kullananlar severek içiyor mu bebekleriniz? Aylık kilo alımı nasıl?
_Princesmom_ ipeksngr sma kullanmadım ama forumda çoğu kişiden kabızlık yaptığını duymuştum canım Ben bebeğime Hipp combıotıc kullanıyorum kesinlikle tavsiye ederim 👌🏻Mamaların içinde sindirimi en kolay olan ve gaz kabızlık sorumu yapmıyor
ozgyrs ipeksngr ben sma kullanıyorum canım 4 aylık bebeğim sadece mama ile besleniyor sıkıntımız olmadı şükür iyi geldi. Bu aralar yemiyor ama ben similac almayı dusunuyorum doktorum bunu önerdi, uykuda bile mama yediremiyorum☹️🤷🏻♀️
Handecelik ipeksngr ben kullanıyorum 2 numara Ama benim bebek kilo almayan bi tip 2 ayda 400 gram aldı 9.5 aylık Ama mamadan memnunum. Aptamil içiyordu bundan önce de. Onda da kilo alımı aynıydı
Nnur ipeksngr sma kullanıyorum hemen hemen 4 aylıkken felan suan 10ay 11gunluk ve memnunum gayet kilosu ayı ayına güzel gidiyor severek içiyor. Benim kızın da uykuda içiyor. Bu bence sevip sevmemkle alakası yok öyle icmek istiyor olabilir. Doğduğundan beridir uykuda emiyor mamasını
Funda88 _Princesmom_ aynen bende hip combiotcten cok memnunum kilo alimimiz guzel kabizlik ve gaz yapmiyor
Nefesdunya ipeksngr kabız yapmıştı canım benim bebeğimi :( Hipp combiotic kullanıyordum bende kilo için epey araştırdım Bebelac Gold aldım bu hafta çok şükür tadını sevdi ve hippten daha çok içiyor bunu. Herhangi bir kabızlık yada gaz sorunu da yaşamadık elhamdülillah 🙏🏻
Melikeakiner ipeksngr Bebeğin diş çıkarıyordur, yada atak dönemi olduğu için mama içmiyor. Sulukla vermeyi dene. Sma tat olarak çok kötü aptamili içmeyen sma yı hiç içmez. Birde kilo konusunda en iyi mama aptamil. Mamaya biraz pekmez ekleyip tatlandırarak verin. Bu dönemi bu şekilde atlatabilirsiniz. Biraz mama cc ni artırın kilo alımıda olur.
melito en iyi mama markası bütün doktorların önerdiği üzere önce hipp sonra aptamil.hipp i ilk 1ay kullandık hiç bir sıkıntımız yoktu ama sonradan kabız ve gaz yaptı.aptamil denedik onu asla içmedi.3aya yakındır sma kullanıyoruz benim oğlum en çok sma yı sevdi .yani her marka her çocukta aynı etkiyi göstermiyor küçük kutu alın bir deneyin bence.severse devam edersiniz
Kbraesmags ipeksngr biz sma kullanıyoruz bende degiştirdim aptamile geçtim içmedi bebelac aldım içmedi sma ya döndüm cok şükür içiyor denemekten baska çaren yok canım dene
Belis- Bnde aptamilden sms ya yeni geçmiştim kızım gece doymamaya sürekli uyanmaya başldı ona geçince değiştirdim golden goat kullanıyorım
Tugbaf ipeksngr ben oğluma kullanıyorum aptamil kullandım gaz yaptı sma geçtim 1 ayda 1660 gram aldı ve çok severek içiyor üstelik oğlum kolik bir bebek her mamayı severek yemez çok mama değiştirdik bebelac sevmedi zaten bende memnun değilim hip iyi gelmedi aptamil comformil kullandık oda yavan mama olduğu için kilo alımını yavaşlattı
fatma1965 sma nın kokusu çok ağır canım, benimki içmedi, kakasıda yeşil oldu. boy uzadığı aylarda kilo almıyorlar, sizin bebeğiniz tam olarak kaç aylık ve kaç kg, eğer mama değiştirmek istiyorsan bebelac gold dene istersen, ablam kullanıyor, kızı çok zayıftı, bu mama ile kilo aldı