Hurremsultn7 Kızım 3 yaşında gebelik hiç dusunmuyordum ve şuan hamile olduğumu öğrendim dikkatte ediyorduk moralim bozuldu kızım küçük olduğu için üzüldüm Allah’ın gücüne gitmesin ama düşünmüyordum daha :( bana moral verin nolur
Zeynep-mina12 Hurremsultn7 bebeğiniz büyümüş bebiş doğana kadar hemen hemen 4 yaşında olacak üzülmeyin lütfen
Deletedmom_101 Hurremsultn7 3 yaş küçük bı yaş değil. Dikkat etme değilde korunabilirdiniz . Olmamış yapacak bişey yok buyur gider
Kubrarr33 Hurremsultn7 Üzülme cnm vardır onun nasıbı allah vermıs yapacak bısey yok dıger bebegınızde buyumus cok bı cocugunda yok. Bak bende 3. Ye hamıleyım korunurken oldu bende ıstemıyordum sımdı bebegımde sıkıntılar var ıstemedıgıme uzuldugume pısmanım saglıklı olsunda tek modundayım
Ruveyda_yasin Hurremsultn7 bu kadar dert Etmene gerek yok benim oğlum 1.5 yaşında ve 5 aylık oğlum var gerisini sen düşün 😅
Mutluaile11 Ruveyda_yasin benim oğlumda 1 bucuk yaşında ve 5 aylık oğlum daha var😀😀😀 araları 11 ay. Korkmayın valla çokta zor değil heryerede gidip geziyoruz 😀
Ali2802 Hurremsultn7 doğana kadar kendini dahada bilir üzülme benimde oğlum 3 yasina girecek hamile kalırım diye ödüm kopuyor çünkü 5 yaşa kadar kendilerini tam ifade edemediklerini hala bebekten farksiz anlaşılmaz olduklarini düşünüyorum tam ilginin gerektigi yaslar ama olsun üzülme beraber büyürler 1 2 sene zahmet çekersin sonrada rahata kavuşursun çok ara açıpta başa dönmekte kötü boylesinde hayir varmis ❤️