annebenanneoldum Kızlar gün içinde neler izliyorsunuzz😅 ben mesela muhteşem yüzyıl a taktım kafayı şuan Cihangir’in ölüm sahnesinde gözlerim yaşlı bir şekilde yazıyorum 😥😭 aboo fesfenayim felfeciyim şuan abisine kavuştu gitti ya 😭😭
Fenty annebenanneoldum Gün içinde verim alacağım şeyler izliyorum. İhsan Şenocak sohbetleri ve tefsir dersleri gibi sonra onları not alıyorum ezber yapmaya çalışıyorum. YouTube’ da Tuncer Gizem Avcısı diye biri var onu izliyorum yada Ruhi Çenet videolarını. Televizyon kanallarını izlemem pek.
DemetF annebenanneoldum sabahlari oyle bir gecer zamanki izliyorum o kadar kizim bakiyor cok ondan kapatiyorum aksamlarida esim varsa flim izliyoruz yoksa oyle tv de ne varsa acarim bos bos bakarim kafami verip bisey izleyemiyorum cocuktan dolayi
momybaby annebenanneoldum cocuk uyanikken tv acilmaz bizde:) yatinca netflix dizi esim izinliyken. tek olduğumda youtube dan bisiler
Mamihavva annebenanneoldum bacım evleneli 2 sene oldu daha doğru düzgün tv acmisligimız yok. Geceleri sinema yaparız eşimle arada bu kadar. Bi ara salon takımını,tv falan satalım dedik hatta 😂😂 bebişli TV henüz açmadık daha 3.aylık varlığını bilmiyor şuan.
pennylane annebenanneoldum hiçbir şey izlemiyorum ekrana vr ışığa maruz kalmasın diye. podcast dinliyorum.
Batummm Çocuğum doğduğu zamandan beri televizyon açmıyorum 😀 genelde onunla zaman geçirip o uyuduğu zaman kahvemi alıp dinleniyorum 😀
delirmeceler annebenanneoldum netflixde kore dizilerimi izliyorum 18 yaşından beri sadece kore dizileri izlerim onun dışında TLC izliyorum
Mcnkarsel annebenanneoldum ben disney de takılıyorum. Dünyayla benim aramdayı izliyorum boş zamanlarda. Parça parça izlediğim için anca bitirdim dün yeni bölüm yüklendi ona daha bakamadım😅
TheBaby annebenanneoldum Ayy günde toplam yarım saat açık kalıyor ondada baby tv. Kızım 17 aylık hiç durmadığı için yapacak aktivitede kalmayınca bende onunla izliyorum. Ama onada odaklanmıyoki😖 Kendim için hiç bişey yok izleyeceğim. Çünkü öğlen o yatınca ben iş peşindeyim. Fırsat yok. Müge anlı yı özledim valla.
35lavanta annebenanneoldum Ooo muhteşem yüzyıl benim kurtarıcı dizimdir hiç bişey bulamazsam açar açar izlerim 😂😂🤭 Ben netflix yada disney den diziler izliyorum tvdeki programlar aşırı saçma izleyecek hiç bişey yok
Ysgl26 annebenanneoldum ohoo muhteşem yüzyıl, hepsi1, acemi cadı, leyla ile mecnun, mutlu ol yeter, küçük sırlar, nostaljiye bağladım..arka sokaklara başlıycam az kaldı😅
Ysgl26 annebenanneoldum o kız cinsiyet değiştirdikten sonra emret komutanımı izleyemedim bidaha ben 😆.. Lise defteri de favorimdir onu unutmuşum 😆
Annesi23 annebenanneoldum kızım doğduğundan beri TV açmıyorum artık sessizliğe o kadar alıştım ki açarsam o sesi kafam kaldırmıyo bişey de izleyemiyorum kızım uyuyunca işlerimi halledip boş boş tavana bakıyorum valla