Edaklcc Kızzlarrr, 8 ay atağı ne kadar sürüyorrr😫 gündüz uykuları iptal sürekli ağlama modunda kucak istiyor, mızmız ve huysuz ne yapacağımı şaşırdım😞 henüz dişimiz çıkmadı diş mi atak mı anlamadım çok yorgunummmm 🥹
Toprak-hira59 Edaklcc 1 ay felan surmustu bizim herkez 4.ay atagi en kotusu felan dioda 8 ondan bin beterdi😏
DemetF Edaklcc baya uzun suruyor atak uyku gerilemesi dis hepsi bir arada nevrin donuyor sabirla gun say 🙏🏼
Erdemalp Edaklcc muhtemeeln atak bizde oyleydik. Tamam uyuma oynayalim hep modundaydim ama surekli mizmizdi bir hafta biteli. Simdide dis patlamis yine mizmiz. 8 disimiz var 9. Geliyor. 5. Aydan beri her ay dis xikartiyoruz cok problem ya 🥺
minikbabyy Edaklcc ayy bizde öyleyiz ya uykularda sıkıntı yok ama yemek yemiyor uykudan kalktığı an mızmız amca kucağa alıp gezdirince susuyor. E bende bütün nasıl gezeyim. Napacağımı şaşırdım valla
Mimoza-kizim Canm seni korkutmak istemem ama bizim tam 1.5 ay surdu :( biz o donem kaşık reddide yasadik cok cok zordu :(
Edaklcc Toprak-hira59 Bende 4. Ay atağını dibine kadar yaşayanlardanım ama 8. Ay atağı 4. Ay atağını yıktı geçti 😅
Bihteeeer 1 haftadır bizde aynı durumdayız sıyıracak gibi oluyorum üstüne grip olduk kızımızla geceden beri ağlıyo ben ağlıyorum Allah yardımcımız olsun tez zamanda geçer gider şu atak
Toprak-hira59 Edaklcc aynen aynen 4.ayda butun duzenimiz alt ust olmustu 8 de tepe taklak oldu desem yeri ne uykumiz kaldi ne istahimiz hep bi mız mızız
Erdemalp Edaklcc olabilir. Dis basli basina problem zaten. Uyumaz yemez surekli aglar. 5. Aydan beri felaketiz. Birde ustune atak eklenince isinn icinden cikilmaz bir hal aliyor. Allah hepimize sabir versin
BabyKayra Bizde 8. Aya girdik bende diyorum niye bu çocuk bikaç gündür huysuz ve mızmız, unutmuşum atak olduğunu yorumları okuyunca hatırladım😂
msncrztk Edaklcc 8 ay 17 günden selam 😥 o kadar zorlanıyorumki kucakta uyumak istiyor yatırır yatırmaz uyanıyor gün içinde sürekli benimle dipdibe kendi basına 5 dk vakit geçirme denen bir şey zaten yok sanki ilk aylara döndük