Nesli29 Bebeğim 6 aylıkken bir eğitmenden uyku eğitimi aldım. Benim bebeğim de yeni doğan döneminde bile doğru düzgün uyumayan bir bebekti sadece memede uyuyordu ve artık uyuması için meme de yetmiyordu mecburen uyku eğitimi verdik. Her bebeğin değişimlere verdiği tepki farklıdır. Bazı bebekler sürecek kolay alışır bazıları zor. Benim bebeğim zor alıştı. İlk düzelen zaten gece uykuları oluyor, gündüz uykuları zamanla düzene giriyor. Eğitim verdik iş bitti de sanmayın, atak, diş, hastalık hepsi etkiliyor uykuyu özellikle atak dönemleri. Eğitimden sonra da istikrarlı bir şekilde devam etmeniz gerekiyor eğitimin bozulmaması için. Ama uyku eğitimi gerçekten büyük rahatlık. Artık kendime vakit ayırabiliyorum, evimin işini yapabiliyorum, eşime vakit ayırabiliyorum. Şöyle düşünün eğitim vermezseniz bu durum aylar hatta yıllarca sürecek belki de ama eğitimle 1-2 hafta içinde değişiklikleri göreceksiniz ve rahatlayacaksınız. Bebeğiniz ne kadar küçük olursa sürece alışmak hem bebeğiniz hem de sizin için o kadar kolay olur. Eğitim alacağınız kişiyi de iyi araştırın lütfen, yüzde yüz desteksiz eğitim veren ve bebeğinizle bağınıza zarar vermeyecek bir eğitmenle çalışın. Evet para önemli ama bebeğinizin güven duygusunu kaybetmemesi çok daha önemli.