Busra_23 Kızlar 7 aylık erkek bebegim var 1 2 haftadır geceleri saat başı uyanıyor . Onceden sadece 1 kere uyanir di mama verip tekrardan uyuturdum ama bu aralar mamayi versem bile uyanıyor. Acaba biberona mi alıştı yoksa baska bi alışkanlık mı oldu eger biberona alistiysa nasıl bırakabilirim lutfen acil cevap verir misiniz
Elifinci17 Busra_23 kızım ayın 8 inde 8 aylık olacak o da aynı ama 6. Dişi geliyor ona bağlıyorum çünkü ne zaman böyle yapsa diş çıkardı.
Denizanasi92 Busra_23 aynı konuda başlık açtım sildim şimdi. Aynı ya aynı. Atak da görünmüyor çalışıyorum sabahları ağlayarak işe gidicem nerdeyse 🤣
Red140222 Merhaba, Aynı durum bizde de var. Bebeğim 7,5 aylık ve sürekli uyanıyor. Sürekli emmeek istiyor, emerken uyuyor. Ve geceleri ağlayarak uyanıp oturuyoruz 😂 neden böyle oluyor anlamış değilim 😑
HnfAltn 2gün oluyo dişimiz çıkalı her gece olmasa da1 ay sürdü bizimde en sonunda 38 bulmayan ateş le 3 gün mücadele ettik isalle beraber 7 ay 12Günlük ken çıktı İlk dişimiz
Busra_23 HnfAltn sürekli elini ağzına götürüyor sürekli huysuz ama damaklarinda hafiften bi şişlik var sadece daha
HnfAltn Etin altında beyazlık göründü ilk şişilkle sonra diş incisi deniyormuş ondan çıktı hala var gitmedi 1 aydır
Themamacita benim bebeğim de öyle gece saat başı uyanıyoruz bazen oluyo gecenin köründe uyanıyor bir daha uyumuyor sabah olmuş gibi 2 saat uğraşıyorum tekrar uyuması için. Zaten sabah oluyor :( alt dişlerinden 1 tanesini bu hafta çıkardı ama 2 aydır böyleyiz diş bu kadsr uzun sürer mi yahu