gamsse0 Kızlar asgari ücretle çalışıyordum 32. Haftamda izine ayrıldım 38 haftamda doğum yaptım kasımın 10unda iznim bitiyor SGK dan doğum parasını ne zaman alırım acaba? Ve ortalama ne kadar alınıyor bilen var mı yakın zaman da alan felan
DarkSwan gamsse0 İş yeriniz ya da muhasebe ile iletişime geçip, raporunuzu onaylatın. O şekilde yatar paranız.
BebekKayra gamsse0 işyeri raporunuzu sgk ya bildirdikten 15 gün sonra yatıyor doğum öncesi doğum sonrası diye 2 şekilde aldım ben mesela doğum öncesi raporum bitti 1 hafta sonra onu aldım doğum sonrası bitince de diğerini aldım. Aldığınız maaşa yatırılan sigorta paranızla göre ne kadar alacağınız belli oluyor ben yarı zamanlı çalışıyorum toplam 14 bin falan aldım
gamsse0 DarkSwan Doğum belgesini felan doğumdan sonra verdik muhasebeye iznim bitince sanırım onaylanacak dediler orası onaylayınca mı yatıyor yani
DarkSwan gamsse0 İzniniz bittiğinde onaylanırsa toplu yatar. Aylık almak için her ay onaylatmanız gerekiyor.
gamsse0 cinarinannesi2707 Hamileliğimin 2. Ayında sigortam ödenmeye başladı benim acaba prim gününden farklı bi para mı alırım ben
Dilaylaa Benim doğum yaptığımda yattı , sonrada iznim bitince yatmıştı iki kez toplamda 22 bin felandi .
cinarinannesi2707 gamsse0 fark etmiyor 90 günden fazla sigortanız yatması ve izin tarihinize kadar çalışmanız gerekiyor
Dilaylaa gamsse0 uc buçuk sene önceydi maasim yüksekti asgari ücretten ama aşırı bir miktar değildi yinede .
DarkSwan gamsse0 Tamam o zaman. Raporunuz bittiğinde muhasebeyle iletişime geçip onaylatırsınız. Toplu yatar.
Dilaylaa Seninki toplu yatacaktir bazıları öyle oluyor bazıları iki kez alıyor bazıları her ay alıyor değişiyor sanırım
Zuleyhaaa Kızlar kaç ay sigortalı görünmek gerekiyor ödenek almak için ben hamile olduğumu yeni öğrendim 1 aydır sigortalı gözüküyorum 6 aylık hamileyim nasıl olur acaba
usernamesu 22 bin civarı aldım ikiye bölünmüş şekilde alıyosunuz. Biri doğumdan sonra biri izin bittikten sonra