Kuzeymommms RedFlower_ Bursa oturuyorum komşum 11 sene önce aynı kadına gitmiş ve hala tüy çıkmıyor çok memnun diye bende aynı kişiye başladım 1. Seansta bile etki etmeye başladı
patiseverr_ RedFlower_ bende yenı başladım sadece hastalıgım yaklaştığı ıcın koltuk altıma atış yaptılar ama ben Alex olana gıdıyorum suan daha bı dökülme olmadı
RedFlower_ Pinarhakki sordum bir yere de makina hiç bilmiyorm Alex iyi diyorlar ama bakalım sonuç bulabilirsem burda karar vercem ona göre
Kuzeymommms Pinarhakki ben gidiyorum ilk seansta bile etki etmeye başladı elledğim tüm tüyler elimde kalıyor
Pinarhakki Kuzeymommms champion diode ye mi gittiniz bende Bursa da yaşıyorum kime gittiniz acaba tavsiye eder misiniz
Gamzezzzz Kuzeymommms yaa bende bursadayım siz neredindesiniz gittiğiniz yer neresi birde ücret nedir 🌸🌸
Kuzeymommms Pinarhakki Emine Ural Beauty fsm de komşum aynı makinada yaptırmış 11 yol önce o tavsiye etti öyle gittim ve gittiğim yer çok temiz yapan Kadın çok tatlı ve epilasyona kendisi giriyor herhangi çalışan değil
Kuzeymommms Gamzezzzz fsm de gittiğim yer Emine Ural Beauty center ücreti yapılacak bölgeye göre değişiyor isterseniz arayıp bilgi alın