Parsbabyy Kızlar karşılaştırmak doğru değil biliyorum ama bilmek istiyorum. Bebeğim 3 ay 21 günlük. Sizin bebekleriniz neler yapabiliyor? Atıyorum kafasını dik tutabiliyor mu, eliyle oyuncaklarjnı tutabiliyor mu vs?
Bilgesmoms Parsbabyy eline birşey verdiğimde tutuyor ama bilinçli tutma değil bence. Başını tutuyor ayaklarını dayayıp poposunu kaldırıyor (pusette) ayaklarını kaldırıp yan dönüyor ama tam dönemiyor. 3 ay 5 günlük
hasinesoysal Parsbabyy 3 ay 19 gunluk baş tutma tam yok bizde ama yüz üstü Kafasını göğsünü kaldırıyor öne doğru emeklemek için poposunu kaldırıyor eller ağızda ses çıkarıyor henüz bunlar var ayaklarına basıyor o kadar
Doruksmama 3 ay 4 günlük cisim tutabiliyor kafasını kaldırabiliyor elini yumruk yapıp ağzına sokuyo dik durmaya çalışıyo elini tutunca çığlık atmayı öğrendi yüksek sesle bağırıyo parlak cisimlere çok bakıyor aynada kendine kikirdiyo
Parsbabyy hasinesoysal bnmde aynı sekilde kafasını tutuyor ama öyle cok dik degil. Elleri sürekli ağzında salya desen eksik değil. Sohbet ettigimde gülüyor konusuyormus gibi değişik sesler cıkartıyor ama hala eline cisim verdiğimde tutmuyor
hasinesoysal Parsbabyy canım benimde tutuyor ama bilinçsiz yani 4 aylık tutmaya basliycaklar yani çok normal birşey bundan kokma
Mevooss Eline veren cisimi tutuyo basini da kaldiriyo hatta ayakta tuttugumda ayaklarinin ustune basabiliyo 5-10 sn . 3 ay 23 gunluk benimkide
Parsbabyy hasinesoysal umarım ya 🙏🏻 bu sabah karsıma sacma sapan bir sey düştü serebral palsi diye. Kafa tutamama, salya akıtma, elleri yumruk yapma vs belirtileri yazıyor. Sabah sabah panik atağim tuttu ağladim anca kendime geldim annelik cok zor..
hasinesoysal Parsbabyy geogleye gore gidersek işimiz iş valla boşuna korkmuşsunuz her çocuğun salyası iki aylık başlar kafa tutma 4 ay diyor ben doktora özellikle sordum yani öyle bir durum olsa fark edersiniz bu hastaliklar o kadar kolay degi tüm çocukların eli yumruk zorla açıyorum banyo yaptirirken🤣🤣