Meltem37 Kizlar anlayam varmi kabul edildmi şimdi yalnis okumuyorum dimi odemem yapilmadi ama ptt sorguladim yok beni aydinlatirmisiniz ?
hepoyleolurzatenn Meltem37 evet kabul edilmiş kasımda ödemeni alabilirsin 144 ü arayıp detaylarıda öğrenebilirsin
hepoyleolurzatenn Meltem37 evet canım eğer aile destekse 12 ay ama sed ise onun ne kadar verildiğini bilmiyorum
Meltem37 hepoyleolurzatenn sed reddedildi aile destek diye başvurdum ay insallah her aydir yaa oğlumun ihtiyaçlarını falan gorurum alisveris falan
hepoyleolurzatenn Meltem37 aile destek 12 ay canım 144 den ne kadar onaylandığınıda öğrenebilirsin evet çok iyi olur çocuk masrafları Dünya para
hepoyleolurzatenn Meltem37 canım şuan ödemeler dün yattığı için aşırı yoğundur bi kaç gün sonra tekrar arabilirsin
Meltem37 hepoyleolurzatenn yaa insallah ya esim calismiyor sigortası yok suan issiz insallah her aydir
Meltem37 Egeninannesi_11 ya etrafimdakilerede oyleymis direk red yapıyorlarmış nedense bilmiyorum sartlari nasil birdaha denicem bende bakim