yildirimfamily Bu basligi belki 30 kere acmislardir affedin kizlar ama benim gaz sorunumda 2.gunum ve ben hayattan sogudum. Az once acilden geldij belki damla damlatirlar die ama yok doktor fayda etmez 3 ay Allah yardmcin olsun diyip yolladi😢 uyumuor cocuk agliyor susmuyor 17 gunlugz napcgmi sasirdim ben artik Allahm ne zor ismis kafayi yemk uzereyim😢
yusufcan yildirimfamily oyyy daha küçücük sabret yediklerine dikkat et günde 3 4 defa yogurda bolca kimyon dök ye gün de 3 defa rzene iç ... gaz ypn seylerden uzak dur ... her emzirmeden sonra başını omzuna bırak gazını al
Seqnem yildirimfamily banyo ve masajla destekleyin. Ben önce karnına pat pat vurup yukarıdan aşağı masaj yapıyorum. Sonra karnını omzuma yerleştirip sırtına yapıyorum.
Sevilay yildirimfamily bebeğine bunu dinlet canım çok faydasını göreceksin tabi masajla birlikte bacaklarını hafifçe karnına doğru it rahat çıkarır gazını https://youtu.be/T8WXKnxloUs
tuzvelimon Bol bol masaj yapıp her fırsatta sırtına karnına pıt pıt vur ve sıvazla ayaklarını ve karnını sıcak tut sen de üşütme. Rezene 15 gün düzenli içip 10 gün bırakmak gerek yoksa rezenenin kendisi gaz yapmaya başlıyor. Her öğünden sonra kimyonlu su iç. alıyorsa emzik ver sancıları olduğunda ya da meme çok yiyip kusar muhtemelen ama en azından çığlık atmaz 😔 Bir de sancı anında hafif yaylanarak zıplayarak dolaştır kucağında işe yarıyor folklor figürü var ya ondan 👌🏻 Fön sesi de sakinleştiriyor. Bizim de 29 gün oldu 5 günlükten beri böyleyiz yeni yeni şeyler keşfediyorum biraz daha iyi sanki şimdi.