2bebeliannee Kızlar merhaba Silivri sancaktepe mah. Kınalı çağdaşkent Kılıçarslan diye bir site var oraya taşınmayı düşünüyoruz da acaba nasıl bir yer orada oturan var mı çevresi nasıl bilgisi olan yardımcı olabilir mi 🙏🏼
Laren 2bebeliannee Pek 10 dakikalık mesafe değil malesef merkeze uzak Çanta köyü yakınında söylediğiniz yer. Ben Silivri’nin yerlisiyim
2bebeliannee MyDarlingSon evet Silivri çok güzel biliyorum bende ama burası Silivri’ye 10 dakikalık bir mesafede diye görünüyor konumdan emin olamadık aklıma burası geldi kesin kızlardan oturan yada bilen birisi vardır dedim
2bebeliannee MyDarlingSon avcılarda oturuyorduk ama eşimin işi sebebi ile Silivri tarafına gelicez de
2bebeliannee Laren nasıl peki oralar bilginiz var mı 1 oğlum var şuan da hamileyim çevresini felan biliyor musunuz
Birinebakipcikcam Laren merhaba silivrinin yerlisiymissiniz bizde yeni taşındık buraya acaba çocuk için oyun alanı var mı
Birinebakipcikcam Laren kafe oyun alanı tartıda olabilir bir kızım var bunalıyorum o tarz yerleri de bilemiyorum henüz
2bebeliannee Birinebakipcikcam aaa öyle mi çok sevindim 🥰nasıl bir yer çevresinde kreş felan var mı sessiz sakin bir yer olarak görünüyor rahat bi şekilde çocuklarım büyür diye düşünüyorum umuyorum öyledir ya
2bebeliannee Birinebakipcikcam kirada mı oturuyorsunuz internette birkaç tane satılık ilanı gördük ama ilan sahipleri dönüş yapmadı hiç satılık var mı orada
Laren Birinebakipcikcam Kakiri var otogarın o tarafta çocuklar için oyun alanları var hemde cafe. Onun dışında Kipa ve Silivri alışveriş merkezinde toplar, kinetik kum tarzı şeyler var ama oyun grubu olarak soruyorsanız bilmiyorum
Birinebakipcikcam 2bebeliannee bende kiradayim hiç bir şey yok sadece bir şok market var tarlalarını içi 4 tane site var arka arkaya . Bi şok market Bi tane cami var . Çanta koy var oranında dışında bura oraya da gitmek için dolmuşa binmen gerekir yürüyerek gidemezsin orda PTT var sadece koy yani ufak bir 101 var fırın var en yakın yer orası. Silivri de 40 50 dk uzaklıkta. Şahsen ben sevmiyorum sen seviyorsan sana göredir çünkü bu kişiye göre degsir
Birinebakipcikcam 2bebeliannee geçen yık buradaki evler 230 du şuanda 800 falan galiba evler aynı tip hepsi cocuklarinla iki market gelemezsin hep evde olursun akşam eşinden istersin ne gerekiyorsa
Laren Birinebakipcikcam Yani başka bildiğim yok özel anaokulu kreşlerin falan oyun grubu varsa onu bilmiyorum çünkü kızım 13 aylık o yüzden araştırmadım henüz 😅