Birdurummuvar Başka bir konu üzerinde bu kadar düşünsek Prof olurduk 🤦♀️ ben köfte yapacam yanına da pilav oğlum izin verirse çorba. Ayrıca tatlı yapabiliyor musunuz hanımlar? Kolay pratik tatlı fikirlerinize de talibim 💁♀️
Momylion Birdurummuvar tavuk sote pilav yapicam ins 😂 tatlı genelde pratik atıştırmalık bisküvi topları yapıyorum irmik helvası falan yapıyorum 😂 onun dışında kek yapıyorum kalıpta üstüne sos bunlar pratik geliyor 😂
sihirbakani Birdurummuvar ben bu gidişle birşey yapamayacağım 28 günlük bebeğim kucagimdan bir inmedi yatağa koyduğum gibi uyanıyor 😂
pilavustutavuk sihirbakani bi an gecmise gittim..o gunler geri gelmiyor ama ne kadar da zor olsa ozleniyormus 🙈 en a 1 yasina kadar hic bir sey yapamayip yiyememistim. ilk bir yilim da ac bir sekilde gecmisti
hunilimomm Birdurummuvar kuru fasulye pilav yaptım tatlıyı da sabah yapıyorum genelde sütlü tatlılar yapıyorum iki üç malzemeli bir tane var petibor bisküvi veya burçak krem şanti cirpiyorum içine buskivi koyuyorum borcama yayıp güzelce üzerine çikolata sos çok güzel oluyor
ayseeeasln21 Birdurummuvar Taze fasulye pilav yapicam , yanına da irmik helvası çok istiyor canım ama kismet bebekten fırsat bulursam 🙃