Melismetee Ben hly güzellik selülit çatlak jeli kullandım şuan yok denecek kadar az görünüyorlar çok memnun kaldım bı araştır istersen
Alp35 Kantoron yagı yaraları ıyılestırıyor ve hucre yenılıyor ya denemek lazım aslında bende denemedm daha yenı dogum yaptım ama denıcem mutlaka gecer dıye duymustum
betulergl Alp35 Bende duydum evet insallah deneriz :)) Kabarik bi yol bulmak sart Cicegiburnundaanne aynenn
Asligibi Estetik operasyon harici hiç bir şey işe yaramıyor bence. Çünkü dünyaca ünlü mankenler de bile çatlaklar var. Ot, krem işe yarasa ilk onlar denerdi. :)
Cicegiburnundaanne Asligibi bizimki gbi degiller en azindan :):) illaki biseyler yapiyorlar ve gayet iyi gorunuolar:)
Melismetee betulergl doğru yere baktığınızda emin misiniz :) ben bı ton yüzlerce memnun olan kişi okudum happy kidstede tavsiye ettiler öyle aldım şuan yok denecek kadar gorunmuyorlar
Melismetee betulergl doğru yere baktığınızda emin misiniz :) ben bı ton yüzlerce memnun olan kişi okudum happy kidstede tavsiye ettiler öyle aldım şuan yok denecek kadar gorunmuyorlar
Melismetee betulergl 100-120 civarı diye hatırlıyorum ikili alındığında daha uyguna geliyor kampanyayla