Elifdm Kızlar bebeğim 3 ay 5 günlük (düzeltilmiş 2 aylık) gündüzleri uykusu geldiğinde beşiğine koyduğum gibi kendi kendine uyur ama akşam olunca huysuzluk gece 2 kere kadar uyumama problemi var nasıl yapacağım gaz problemi yok 8 de geçiyoruz odaya uykusunda var ama çok direniyor gündüz bu kadar güzel uyurken gece neden uyumuyor anlamıyorum
AAhsenn Elifdm 4. Ay atağına erken girmişsiniz uyku gerilemesi 4. Ay diye araştırın Bizimde gündüz kolay uyuyor geceye direniyor gece uykularında gerileme sapma oluyor bazı bebeklerde 4. Ay yaklaşınca
karliozlem Elifdm benimkide 2.5 aylık 2 gündür emziriyom koyuyorum uyanıyo sürekli baştan alıyoruz çok geriliyorum gecede böyle gündüzde
Elifdm karliozlem bende aşırı geriliyorum bazen sinirleniyorum sonra sinirlendiğim için bir daha sinirleniyorum kendime ağlıyorum bazen aslında çok sabırlı bir insanın ama bilmiyorum zorlanıyorum
Saada Benim miniklede 2 ci ay atak ortasındayız) bazen huysuzlanıp uyumuyo, ya da beşiğine koyduğumda uyanıyo, ama 7-8 gibi banyosunu yaptırıp karnını doyurunca biraz rahatlayıp güzelce uykuya dala biliyo