Egeninannesi_11 oğlum 7 aylık dün sünnet oldu bilgi almak isteyen sorusu olan annelere yardımcı olurum 🌼
1__anne Egeninannesi_11 benimde oğlum 2 aylık bizde yakında olacağız nasıl ilerliyor süreç çok ağladı mı 🥺
Egeninannesi_11 1__anne iğne olunca ağladı biraz zaten sonrası uyuşuk iğnenin etkisi geçince 1 saat fln ağaladı sonra ağalamadı hiç güzelce de uyudu cnm
Eminecak 1__anne küçükken olmasi o kadar iyi ki. 3 aylık oğlum geçen hafta oldu iyileşti bile maşallah. Hiç acısı olmadı oyle bardak kapama falan yapmadık altını alirken aglar sandim hic bir sey hissetmiyordu küçük olduklari için.
Arammik 1__anne merhaba benim de bebeğim 2 aylık 21 günlük 2 aylık olduğunda doktora götürdüm 5.500 kilosu vardı doktor bu bebek şimdi sünnet edilmez geç kalmışsınız deyip yolladı. Siz nerede kime yaptıracaksınız hangi şehirdesiniz ?
Egeninannesi_11 Arammik ankaradayım cnm Pursaklar devlet hastanesinde yaptırım 5 aylıken komtrole götürdüm randevu verdiler
Eminecak Arammik Balıkesir Bandırma’da oturuyorum. Buradaki Üroloji uzmanı Op. Dr. Erhan Şen e yaptırdık.