__mom KıZlar doğumdan sonra 2 ay sonra saçlarım dolaşıp birbirine girmeye başladı tarakla bile açamıyorum sizde de bu durumu yaşayan var mı çözüm olarak işe yarayan neler yaptınız
Alse35 __mom ayy 1 aydır doğru düzgün taramaya başladım berbat durumdaydı 3-5 yıkamada bir tarıyordum başıma ağrılar girerdi şu nascita yeni çıkan taraklarla çok rahat açılıyor tavsiye ederim hele bir de saç açıcı sprey de kullanırsan daha da kolaylaşıyor
1anne2cicek __mom aşırı düğüm düğüm olurdu bide benimki taramama rağmen gliss saç maskesi kullaniyorum yağ gibi kayıyor saçlarım aşırı kolay oluyor ve kolau tarama taragi ile 5 dk da hallediyorum saçımı 😅
Caglarass __mom Banyoda saç kremini basıp yumuşatıyorum ben. Sonra yarı elle yarı tarakla dolaşıklıkları açıyorum 😂 Ah analık sen ne zorsun
Mizmizmyrtle __mom uni baby kolay saç tarama spreyi kullanıyorum benim saçlarımda düğüm oluyordu resmen ama bunu sıkınca yağ gibi kayıyor çok memnunum
__mom Alse35 arastiranne MiraySahin 1anne2cicek Caglarass Kesinlikle kızlar düğüm düğüm oluyor resmen 😂 bende alayım tarak ve ürünlerden saçım uzadı baya bende uzatmak istiyordum birazdaha kestirsem düzelir mi diye düşünmeye başlamıştım artık dolaşıklıktan 😅
MiraySahin Gun içinde taramaya fırsat mi var, banyodan banyoya tarayabiliyoruz 😡 gitti güzelim saclar, yerine bakımsız, tarakla açılmayan saclar geldi 😤
Mizmizmyrtle __mom hayır banyodan çıkınca ıslak saçıma sıkıyorum her yerine sonra tarıyorum mis gibi 10 sn sürüyor taramam ama onu kullanmadığım zaman asla açılmıyor saçım düğüm düğüm oluyor tarak girmiyor arasına
Laydaren Saçlarınız nemini kaybetmiş. Doğumdan sonra saç kuruması ben de yaşadım. Hamileliğimde ne kadar güzelse doğumdan sonra o kadar kötü oldular. Şampuanınızı kuru saçlar İçin olan bir şampuanla değiştirin, saç kremi ve maskeleri uygulayın. Eğer kırıklardan dolayı bir dolaşma varsa saçlarınızı biraz kestirin kendine gelsin
Miray50_ __mom ya bende o değil de saçımın alt kısmı ense tarafım ıslak her gece yastıkta ıslaklık görüyorum ama terlememisim bide vücudum doğumdan beri hergun banyo da yapsam yapış yapış oluyor ve bı annelik kokusu geldi sanki bana
hepoyleolurzatenn __mom ayy bu ben 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️ Geçenlerde bi sabah uyandım sanki tokayla topuz yapmışım gibi tokayı çıkarmama rağmen karma karışıktı ilk defa başıma geldi sinirden çıldırdım minik minik açtım en son çıldırdım kalanı makasla kestim 😂🤦🏼♀️ Saçlarım dökülüyor o yüzden sanırım karışmıştı bidaha olmadı