Gulpekmezci Rabianur canım benimde bebeğimde sarılık oldu bir saatte bir emzirdim sürekli bir gün ışık tedavisi aldı o zaman mama başlayalım dediler ama bir saatte emzirdim o şekilde düştü sadece üç gün bir saatte emzirerek düşüre bilirsin
tugceizgi Rabianur sadece emzir. Etrafımdakiler şekerli su verdirdi bebeğime. Biz de sarılıktan hastanede yattık 5 gün. 19,7 olmuştu değeri. Meğerse şekerli su tok tutup emmesini engelliyormuş. Doktor açlıktan sarılık olmuş dedi. Bol bol emzir
Basaktrk Rabianur 5 günlük kontrolde 14,7 di 2 gün sonra tekrar tahlil istedi sütüm doğumdan belli az olduğu için mama meme olarak ilerliyorduk 2 gün sonra gittiğimizde 12 ye düştü sonrasında zaten giderek düştügü belli oldu gözlerindeki sarı renk gitti 1 haftaya
Oznuryunus Rabianur bizde 1 ay önce sarılık yaşadık hemde çok yüksekti 17 ydi iki gün sonra çağırdı içeri alacaktı dusmeseydi doktor mama başla dedi ve ben sütüm olduğu ixin başlamadım doktor sizede dediyse sütünüz varsa başlamayın ben saatte bir yarım saatte bir emzirdim ve hızla düştü mama tatlı olduğu için anne sütü bebekelre cazip gelmiyor
Mom0008 Bizim sarılık. 16 çıkmıştı mama başladık sabah akşam mama verdim diğer öğünlerde hep meme geçincede bıraktık zaten doktorumuz öyle demişti
beybimveben Süt, süt yoksa da mama alması lazım başka bir çözümü yok. Bebeğiniz vücudundaki bilirubini bağırsak yoluyla atacak. Sarı bezler suyuna altınlar falan hikaye yani. İlk 10 gün önemli doktorunuz yatış verirse de dinleyin mutlaka
Bendeanaoldum Rabianur sarılık değerimiz 16 ydi hastaneye yattık 4. Gün. Fototerapi uyguladılar ertesi gün çıktığımızda 12 ydi. Aylık kontrolüne gittiğimizde doktor sarı görünüyor dedi test istedi değer hala 12 çıktı. Hiç azalmamış üstelik sık sık emziriyorum öyle olunca parka da çıkarıyorum artık güneş alsın diye evim güneş görmüyor çünkü bol bol güneşte tut bebeği sık sık emzir vitaminlerini aksatma benim kızım biraz açıldı gibi sanki 39 günlüğüz yarın hastaneye gidicez bidaha kontrole inşallah düşmüştür değeri bide canım sürekli yıka 2 3 güne bir banyo yaptır düzelir inşallah
Halime-yldrm 25 günde geçti sarılığımız bizim bebek emiyordu, çişini kakasını yapıyodu bir kez götürdüm doktora bidaha götürmedim kendiliğinden geçti ama emziriyordum, hemde sağdığım sütü veriyodum öyle en son gözlerinden geçti. İnşallah geçer sizinkide