Alpella Belisss poposuna pat pat kuşağına doğru ritimli şşşşşşş sesi ile. Çocuğun hareket ve ağlamasına göre ses düzeyi arttırılabilir. Gerçekten etkili
TZA Belisss beşiğinde veya elektrikli ana kucağında kendi uyuyordu 1 haftadır ikisinde de uyutamıyorum bende ve ciddi uyku problemi başladı kucağıma alıyorum emzime pozisyonunda burnunu kolumun altına kendi sıkıştırıyor öyle uyumaya başladı tabi nefes alması için boşluk bırakıyorum hayırlısı bakalım daha neler çıkartacak benim kokumu ve sıcaklığımı istiyor sanırım
Hazal Belisss biz koliğiz 🤷♀️ Bebek uyutucu diye bi uygulama var ordaki pış pışlı süpürge sesiyle ve sallayarak destekliyorum
Pakjin Belisss benim ki memede dalacak gibi oluyor sonra maalesef kolumda uyuyor dalması bazen saatler alıyor bazen 15 dk sürüyor yani bi düzeni yok hala bırakınca ağlıyor 😔
Belisss Alpella onuda denedik bi ara sevdi suan sevmıyo. Uc gundur sacını oksayarak gozune dogru yapıyodum uyuyodu ondada etki etmemeye basladı
Belisss TZA allah yardımcımız olsun cok zorlanıyorum bende uyutmakta dırenıyo uyumamak ıcın gunduz 2 saat uyudu saat 1 hala uyuyacak
Hazal Belisss aksam saati bir duş aldırıp masaj yapıp rahatlamasını sağlayın belki yardımcı olur ben uykuya direndiği zaman hemen yıkarm
Pinardefne Belisss meemede gözler kapanıyo emmeyi bırakınca hoop hamagına gece uykusuna geçersede odadaki beşige yatırıyorum uyanmıyo
Prcm35 Bizde aynı durumdayız bu saat oldu uyumamak için direniyor beşiğin içinde elini emiyor napicgmi bilemiyorum 😒😒
ArdaDanyalSara Bizim kız 58 günlük malesef uyumuyor kedi gibi 5-10 dakika. Doğduğu gün bile sabaha kadar fildir fildir baktı en uzun 30 dakika uyumuştur.🤨 en çok sevdiği uyku şekli göğsümün üzerinde pışş pışş diye diye uyutuyoruz. Ne yapalım en güzel ama zor günler şimdilik💕💕🤱
Mermaid Belisss kac ayliksiniz canim? Ben bazen gunduz besiginde donencesini aciyorum onun sesi muzigi kendi kendine uyuyor salmaya alistirmadim hic ,gece uykusuna genelde banya sonrasi emerek geciyor ,ama en sevdigi tabiki memede uyumak 3aylik olduk biz