[silindi] 3 aylık bebeğim sadece mama içiyor 125 cc az mı sizce 2 3 saate bir bazen daha kısa sürüyor
Beraninannesii [silindi] 60-90 CC içiyor 4 aya 5 gün var . 3-4 saatte bir aciktikca veriyorum . Her bebeğin iştah durumu farklı oluyor tabii 😇
Oilknur11 [silindi] aynn her bebek farkli bencede benim bebegimde 41 gunluk daha 90la 120cc arasi iciyo daha aziyla asla doymuyo
oykumoms Beraninannesii benim bebeğimde 3 aylık tam 60 90 arası içiyor az içiyor diye üzülüyordum haklısınız herbebeğin mide kapasitesi farklıdır
Oilknur11 Bebeklerinize saat sınırı koyuyomusunuz 2 saatten once mama icmek istesede en az 2 saati doldurmasini bekliyomusunuz
Birprenscik [silindi] oğlum on aylık 125 CC içiyor ama tabi büyük olduğu için sürekli veriyorum 5 ölçek
Feyza468 Benim bebeğimde 2 ay 5 günlük 90-120 arası içiyor iki saatte bir bazen saatte bir bebekten bebeğe değişen bir durum bence
Maviim [silindi] bebeğim gündüzleri 3 saatte bir 140 cc içiyor. Gece de uyumadan yine 140-150 içiyor ve 6-7 saat uyuyor
Aysegularici [silindi] bende aynı canım ama yetiryor şuan bize koyu kıvamlı mamaiz sanırım ondan doyuyor hemen Aptamil conformil kullanıyoruz doyurucu oluyor ama önce bebelak kullanıyordum doymuyordu yarım saat sonra alttan çıkarıyordu