Ahe Merhaba hanımlar, kızım 11 günlük ve burnu tıkalı. Uyurken emzirirken zor nefes alıyor önerisi olan yazabilir mi?
veronikaninannesi Ahe Serum fizyolojik kullanabilirsiniz fakat daha küçük olduğu aspiratör kullanmayın tavsiye edilmiyor. İki burnuna damlatın daha sonra ters çevirip sırtına vurun akıyor sonra burnundakiler. Yutar diye korkmayın bir şey olmuyor ben günlük yapıyorum iyi geliyor
Brcnclha Serum fizyolojik ile burnunu açın aspiratör ile çekin..başlarda korkuyordum ama bebeğin burnu açılınca emmesi bile değişiyor..youtube üzerinden videoları izleyip yapın
Zeynonun_Annesi Bizim buralarda deniz suyu denilen damla var eczanelerde.. ondan 1 damla döküyom burnuna açılıyo
veronikaninannesi Ahe Eczanelerde satılıyor ben doğumdan önce bol bol almıştım zaten kızımın ilk kontrolündede doktorumuz evde bulunması gereken şeylerin listesini verdiğinde oda vardı reçetede. İlk bir kutu ezcaneden al sonra sonra internetten alabilirsin daha uygun oluyor
Saada Aqua maris diye deniz suyunu döke bilirsiniz günde 2-3 defa, yenidoğanlarda burun tıkanıklığı kustuğu için ola biliyor, deniz suyuyla önleye bilirsiniz