TtazeAnne Ay kızlar dün başıma gelenleri anlatayım 3 aylık bir oğlum hiç mama vermedim emzirdim hep dün nedense bi anda sütüm kesildi gıdım gıdım geliyordu. Çocuğum doymadı hissediyordum uyuyor 10 dakka sonra uyanıp meme istiyor veriyorum biraz emiyor süt gitmeyince kızıp bağırıyor eşim askeri personel sirnagin bir köyünde yaşıyoruz ve saat gece 10 falan burda mama alicak biryer yok merkez çok uzak. Aklıma yeni doğum yapan daha bebeği 20 günlük bir arkadaşım rabbim razı olsun ondan onu aradım durumu anlattım sutumun geldiğini ama doymuyor galiba diye mama varmi diye sordum yok dedi sonra tekrar aradı istersen emziriyim yada sağayım öyle içir bende tamam dedim gittik evlerine biraz sağdı verdim böyle olmayacak emzirmeyi deneyeyim dedi ilk başta almadı bana baktı gözü bendeydi yavrumun sonra uykusu geldi emmek istedi ilk başta ben verdim sonra ışığı kapattım arkadaşım emzirmesi için verdim çocuğum acıkmış meğer emdi emdi uyudu 🥹 şükür şimdi sütüm geldi ama dün çok zor bir gündü Allah hiç bir evladımızı açlıkla sınamasın gece çok zormuş 🥹
bet06 TtazeAnne Allah o arkadaşınızdan razı olsun inşaallah 🥹 en çaresiz anlarda Rabbim gerçekten yardım ediyor 🙏
Fenty TtazeAnne Aklıma Peygamber efendimiz Aleyhisselam geldi Mekke’nin durumundan ötürü Beni Sad yurduna Hz Halime’ye verilmişti süt annesi olarak 4 sene bakmıştı falan kitabı okuyorum da şimdi yazasım geldi. 😂 Çaresiz kalmışsınız bebeğiniz için en iyisini siz bilirsiniz. ❤️
TtazeAnne bet06 rabbim bin kere razı olsun bu iyiliğini ömrüm boyunca unutmam gerçekten sütüm gelmiyor ben ağlıyorum Rabbim kimseyi bu duruma düşürmesin ya cok zor vallahi
Arammik Geçmiş olsun benim de bebeğim 3 aylık, bol bol su iç, mümkünse şerbetli şeyler ye, kuru dut kayısı kaynatıp pekmez ve tereyağı dök. Her insanın bünyesi farklıdır ama bu üçü bende işe yarıyor dilerim sana da faydası olur ☺️