Lacasadebaby Eğer bebek 10 kg ise 1lt ve sonraki her 100 gr için 50 ml su vermek gerekiyormuş bu ne kadar doğru bilen var mı ?
Mavi1 Lacasadebaby hangi gerizekalı söyledi bunu Allah aşkına 😁 bebekler avcu kadar midesi olurmuş . 1 yaşındaki bebegin midesi o oadar suyu nasıl alsın😁
Esra_Deva Lacasadebaby 15 aylık benim kızım pipetli suluğu 350ml günde iki tane kesin üçüncünün de bazen yarısını içiyor zaten ama bebek ne kadar isterse yabi böyle bir ölçü var mı bilmiyorum
dnyerdm Çocuk ne kadar isterse o kadar içiyor öyle saçma şey mi olur ya o zman çocuklar sadece su içsin annesutu mama nereye gidecek zaten mideleri küçücük
Lidya-t Bir litreyi ben içemiyorum bebek nasıl içsin Allah aşkına ne kadar istiyorsa o kadar verilir.Sudan mı soğudum çocuk
Gryffindor Oğlum suluğunu eline alıyor ve ne kadar içmek isterse içiyor. Hatta ben bazen veriyorum biraz daha içsin diye hemen geri çıkarıyor suyu. Bir litreyi nasıl içireceğiz acaba 🤦🏻
Yasemin38 Lacasadebaby bu saçma bilgiyi kim veriyor aceba. Kendi ne kadar içmek isterse o kadar içer 1 litre suyu küçücük midesi nasıl kabul etsin
Deletedmom_112 Lacasadebaby yok daha neler o zaman benim 8 aylık olan kizimin 1,5 litre içmesi gerekli 🤔🙄