Deletedmom_62 kızım cok ağlıyor eli sürekli kulağında . doktora götürsem damla verir mi yoksa ağrı kesici verir yollar mi agri kwsici verdim başka ne yapabilirim 😓
Deletedmom_62 Deletedmom_62 daha önceki kulak ağrısı postlarina yorum yapılmamış umarrim buna yapılır
Elika00 Deletedmom_62 götür canım belki enfeksiyon vardır ya da birşey yoktur diş kuşağa da vurur ama mutlaka götür
Nezonezo Deletedmom_62 ben de o zamanında ole dıyerek doktora götürdüm bunlara su kaçmaz daha kucuk demıstı doktor ama ben eve gelınce annemlerın söylemleri dogrultusunda sutumu damlattım kulagına bıraz bekledıkten sonra damlattıgım kulagının uzerıne yatırdım akmıştı ve baya rahatlamıstı sımdı dorduncu aya grdık hala aynısını yapıorm cok rahatlıyor
birrtutamsevgi Deletedmom_62 bu kadar küçük bebeğe bişey yapılır mı bilmiyorum ama mutlaka götür belki enfeksiyondur. Benim kızım daha yeni atlattı diyebilirim iki kulağıda enfeksiyon olmuştu 10 aylık. Antibiyotik ve damla ile geçti. Vardır bi tedavisi illa Kİ mutlaka götür
Deletedmom_62 Elika00 götürücem de cok ağlıyor nasıl giyinicem nasıl giydiricem nasıl götürücem bilmiyorum tek başımayım biraz uyusa o sirada götürücem de
Elika00 Deletedmom_62 koy beşiğine giyin canım ağlasın sonrasında kötü birşey olmasındansa giyinirsen de konuş bebeğinle cee falan yap çağır taksi git çoğumuz tek gidiyoruz heryere yaparsın merak etme
Deletedmom_62 Nezonezo ben de aynı seyi duydum annemden daha önce. aynısını yaptım 2 damla damlattim inşallah faydası olur 2 gündür ağlıyor ama özellikle gece saatlerinde . gündüz birşey yok o yüzden gazdan da suphelenmedim değil. ama bacaklarını kendine cekmiyor aksine gergin bacakları . bir de alttn üstten gazını cikariyor
Benimdunyamm Deletedmom_62 sütünü damlat derler genelde ama ben denemedim ama ihmal etme o bebekte ateş de yapar doktora götur sen araba da susar uyur
Nezonezo Deletedmom_62 çiş yapabılıyormu kulak çöpüyle biraz uyarın ıstersenız Bıde geyregı mı battı acaba yatınca ondan ağlar okdar kucuk bebek
2prnses1prens Deletedmom_62 aman diyim sakın bir daha tekrarlamayın bu süt işini kulakdan dolma koca karı işleri süt şekerlidir ve çok çabuk enfeksiyon kapabilr
Ravzalina Kulak enfeksiyonu olablr ve bebekler icin cok tehlikeli mutlaka gotr benmde bebegm surekli eli kulagndaydi doktora gturduj yuksek derecede enfeksiyon olms bogazina bile vurmus 7 aylik oglum. Suan antibiyotk kullanyruz bir hafta oldu 10 gun kullanck
MRKbra Deletedmom_62 doktora mutlaka götürün ama ben aynı okdar aylıkken kulak ağrısı icin sütümün yağlı kısmından bir çay kaşığı kadar damlatıp aZıcık bekleyip yan yatırıp akmasını sağlamıştım valla baya işe yaramıştı sonra ağlamaları kesildi 2 gün sonra anca götürebildik yinede götürdüm sonrası doktora enfeksiyon filan yok demişti Bunu yapan cok anne var
Gryffindor Deletedmom_62 Bebiş çok küçükmüş ağrıdan dolayı elini kulağına götürebilir mi bilemedim. Kulak enfeksiyonu beraberinde ateş de yapar. Ateşine bakmayı ihmal etmeyin. Ağrı kesiciyi az bir miktarda verin. Bir de lütfen süt damlatmayın. Kulağa süt damlatmak için mikroplar için beslenme yeri olur. O yüzden önce sakin olup bebişi sakinleştirmeye çalışın ve doktora gidin. Çok geçmiş olsun
MRKbra Gryffindor anne sütü antimikrobiyal ajanlar açısından zengin oldugu için mikropların yaşamasına bir ortam oluşturmaz zaten damlatıp cok az bekletip geri akmasını sağlamak gerekiyor . Bunu ben değil doktorlar söylüyorlar ben uyguladım faydasını da gördüm yapıp yapmamak arkadaşın kendi kararı olur 👍🏻
Bebegimm1 Deletedmom_62 daha cok kucukmus evde bir sey yapilmaz daha kotu olabilir ihmal etmeyin kulak enfeksiyonu olabilir ilerlemeden baktirin benmkide agriyor diye hemen goturmustum kulak bu onemli
Nezonezo Deletedmom_62 eya sı da battı derler belde bır kemık yanlıs oturtturulur veya tutulursa bebegın beli agrıo
Gryffindor MRKbra Benim doktorum da yapılmaması gerektiğini söylüyor. Göze kulağa buruna anne sütü damlatmaya gerek yok. Geçenler şanslı olduğu için geçiriyor ama enfeksiyonun daha çok arttığı hastalar da var dedi. Bence 1.5 aylık bebek için riske atmaya gerek yok diye düşünüyorum
EsraElisa Deletedmom_62 canm bir bez yada havlu ısıt ama bebeğinin vucut sıcaklığında Bi tık sıcak kulağına sar kundak yap bebeği kulaklarında battaniyeyle ört sıcak olursa geçer benim kızımda öyle Di ben yaptım rahatladı gayet te güzel uyudu