Melek_20 Bebeğim 4 ay 18 günlük, bu zamana kadar bi sıkıntı yoktu ama bir haftadır 4 kere bebeğin kakasında kan gördüm, aynı durumu yaşayan var mı? Sonuç olarak allerji mi çıktı
KadersizMelek Melek_20 gastroya götür canım test yapılması gerekiyor. Benim kızımda da 5aylık olana kadar olmamıştı. Şuan 9ay 26 günlük. Diyetteyim ben. Çok zor oluyor ek gıda zamanı filan
Sofyasufy Melek_20 alerjik tek kakayla belirlenen birsey değil vücudunda döküntü kızarıklık ağız kenarlarında kızarma ek gıda erken çektiyseniz de olur eğer anne sütü alıyorsanız bu zamana kadar belli ederdi sizden geçtiği ama yeni ortaya çıktıysa önce kendinizde diyet yapın ve bebeğinizi alerji doktoruna götürün
Melek_20 Sofyasufy sadece anne sürü alıyor bu zamana kadar bişey de yoktu, dediğiniz hiç bi belirti yok tek sorun kakada kan
Lina-20 Sofyasufy benim kızımda da 3 aylıkken kakasında mukus ve kan görmüştüm çocuk doktoruna söyledim süt ürünlerini kesme tahin çerez paketli gıdalardan uzak dur dedi.mukus hep var ama şu aralar hep koyu yeşil geliyo kakası birde ağır kokulu.ve yüzünde de kızarıklık çıkıyor kaşınıyor.çocuk doktoru alerji doktoruna falan git demedi ama götürmem gerekir mi ya? Ek gıdaya da başlıcaz 15 gün sonra
Sofyasufy Melek_20 size tavsiyem kendi çocuk doktorunuza bir götürün ve kala tesi isteyin kendiniz bu sıra zarfında diyete başlayan ne yiyorsunuz kakada kan oldu gibi yani gözlemleyin ve ama test sonucu iyi çıkarsa sizde yavaş yavaş diyet kesip bebeğini 6 aylık olunca alerji doktoruna götürün İstanbul’da oturuyorsanız doktor tavsiye yapa bilirim
KadersizMelek Elfnr süt ve süt ürünleri yumurta et paketli gıdalar,dışardan yemek vs herşeyi kestik. Ama yumurta yeyince kan oluyor hala. Bu uzun bir süreç doktorla hareket edeceksin. Zamanla bazı yiyecekleri açtırıyor. Ben bu diyet yüzünden 45 kiloya indim. Zaten zayıf bir insandım. Hala daa devam ediyorum. Allah yardımcımız olsun. Bebeğime de süt süt ürünleri yumurta vermiyorum. Havuç patates kabak muz elma doktor ayına göre ne derse o yani
Melek_20 Sofyasufy yok canım maalesef Adıyaman da oturuyorum, ben de hiç çocuk dr una gitmeden cumartesi günü alerji doktoruna götürmeyi düşünüyorum
Berra0804 Sofyasufy test nasıl yapılır benim doktorum yapıp yarım saat içinde kliniğe getir dedi ama nasıl yapicamizi söylemedi yazdık ama dönmedi henüz . Bı kap tarzı biseyeni koymak gerekir
Sofyasufy Lina-20 benim tavsiyem götürün hiç zaman kaybetmeyin ben kızım ek gıdaya geçinde sorun çok yaşadık birde ilk 1 aylkken filan alerji var sanıp çok korktuk benden geçtigi için 1 ay yakın bende sizin gibi hiç birsey yemedim yavaş yavaş başladım benden yana yoktu ama kendi besinlere karşı olduğu çıktı kendi çocuk doktorum yönlendirmedi ben direk kendim gittim tavsiyem zaman kaybeden gitmen canım
Sofyasufy Melek_20 bence en iyisini yaparsın canım küçük olduğu için kandan bakarlar testi 6 aylık olunca deriden bakarlar
Arasmom48 Merhaba lar bizde bunu 1 ay çektik kan görmekten korkuyordm artık doktura dedim yediklerini yaz bir yere o acı ve baharatı fazla yemiştim kan gördüm o gün den sonra kestim alerjisi varmış
Sofyasufy Berra0804 kaka testi yarım saat içinde götürlmesi gerek laboratuvar küçük tüp verip onun içine koyup hemen götürmen gerek ama alerji testi öyle değil doktor kontrolde yapılıyor kola iğne batırıp ilaç damlatıyorlar 15 dk içinde sonuç gösteriyor