T-annesi Kızlar oğlum 45 günlük, Mevlut yapacaktık ama sunnet oldu, toparlana kadar çok zaman geçecek, hiç yapmasam olur mu? Yoksa Mevlüt yapmak illa şart mı?
NoThing2Lose T-annesi şart değil canım su zamanda yapmakta doğru değil zaten salgın var eve insanlar dolacak hastalar mi saglamlar mi belli değil milletle ilgilenmekten bebeginle ilgilenemiceksin bence yapmamak daha mantıklı bende yapmadim
Huma_kus34 T-annesi ben 8 aylıkken yaptım kutlama gıbı guzel bırsey yaptık anısı olsun istedım şart değil yapmasan da olur bence
Sofyasufy T-annesi kuzenim yapmıştı benek mevlüdü erken Sümeyye olmak zorunda kaldı 40 çıkmadan sorun vardı şimdide 1 yaşına gelince Mevlüt yapılacak yani bir Mevlüt yapmak istiyorsanız çok kalabalık olmasına gerek yok ben bile kıza yaparken 15 kişi çağırdım aile arası akraba arası oldu bana göre Mevlüt okutmak güzel birsey camiye vermek bana çok saçma geliyor öyle okunduğunu hissetmiyorsun bu benim görüşüm ama yapmak zorunda da değilsin Mevlüt
Armanefe Oğlum pandeminin en yoğun olduğu zaman doğdu o yüzden yapmadım. Hala da riskli durumlar var bebeğin çok küçük hiç o işlere kalkışma bence. Camilerde yada kuran kurslarında galan adına okuma yapıyorlar o tarz bişey de yapabilirsin
Sedadgr T-annesi ben yapmadım sünnet oldu doğdu hiçbirini yapmadım yapmayı da düşünmüyorum malum pandemi var onca insanı eve sokamam bebek için tehlikeli
Melike353 T-annesi benim kızımda 10.5 aylık bende yapmadm pandemide bahane oldu bana şahsen hiç içimden gelmedi yapmak😵😵💫
Melike55 T-annesi bence çok erken biraz toparlanıp kendinize gelin.Biz 1yaşına girmek üzereyiz sünnet için mevlüd yapmam ama yaza doğru açık alanda bebek mevlüdü düşünüyorum