Woman35 Kızlar saçıma ara makas attırıcam kuaföre sordum 150 dedi ara makas attıran ya da fiyat bilen varsa yardımcı olur musunuz ? Normal fiyat mı yoksa fazla mı
Bellaesmer Woman35 sac kesımle ara makas fiyatı aynıdır istanbul gaziosmanpasa besyuzevler civari 90 tl
Meleklerinannesiii Woman35 bence fazla normal saç kesimi yapılırken atılıyor ek ücret alınmıyor başka kuaförlerden de fikir alın bence
Woman35 Bellaesmer Meleklerinannesiii Karakayasveet05 kızlar çok teşekkür ederim başka kuaföre sormak en iyisi 🙏🏻bu arada ara makas attırmak için saçıda mı kestirmek gerek yoksa sadece ara makas atılıyo mu ?
Woman35 BarlasMomm Allah Allah bana niye o kadar fiyat verdi anlamadım 🤦♀️ İstanbul’da mısınız ? Yakınsak oraya gidiyim 😅
Deniz3434 Woman35 bende baya kuaförüyüm kendi salonum var kesim yapılınca isteğe bağlı ara makas atılıyor zaten ekstra ücret alınmaz
Deniz3434 Woman35 o zaman kesim fiyatından atarlar canım ara makas çok tavsiye etmiyorum aslında yapıracaksan kesim makasıyla inceltme yaptır ara makas saçı çok yıpratıyor haberin olsun