cikolatahurma Akşamdan beri süt içtikten sonra yutkunurken tıkanıyor yani nasıl anlatayım sürekli yutkunmaya çalışıyormuşta yutkunamıyor gibi çok tedirginim neden böyle oluyor acaba ilk defa başıma geliyor aynı durumu yaşayan var mı acaba 😭
bebekece cikolatahurma balgam falan olabilir mi boğazında acaba yada midesi bulanıyordur belki ağzına geliyodur bazen benim bebeğimede oluyor öksürünce geçiyor gerçi daha 2 aylık benimki ama farklı bişey gelmiyor aklıma umarım ciddi birşey yoktur yarında gözlemleyin olmadk doktora başvurun derim çok geçmiş olsun🤲🏼
Mavis34 cikolatahurma boğazı açıyordur ya sert birşey yendiyse o tahriş etmiştir veya boğaz enfeksiyonu vardır ılık ve yumuşak şeyler verin geçmezse doktora gosterin
Oyku_nisa cikolatahurma ah ben 1hafta çektim hala geçmedi dediğin gibi başladı sonrası ateş kusma ile devam etti sonrası öksürük balgam daha yeni yeni iyileşiyor öksürüğü hafifledi baya ins seninki öyle olmaz ama yinede goturmende fayda var kusacagi zaman yada balgam geldiği zaman yapıyordu benm bebeğim belki öyle bir durumdur seninkide çok geçmiş olsun
cikolatahurma bebekece çok teşekkür ederim bende tedirgin oldum eğer devam ederse götürücem bir şey takılı kalmıştır korkusu bitirdi beni
cikolatahurma Oyku_nisa balgam gibi duruyor az önce ağlayarak uyandı burnuda tıkanmış açmaya çalıştım ama fayda etmedi gibi
BenMathilda cikolatahurma reflü de olmuş olabilir, mide suyu genzini tıkıyor olabilir. Kızım geçen aynı böyle oldu, yutkundu yutkundu sabahına bi güzel kustu rahatladı. 1 yaşında kendisi de
cikolatahurma BenMathilda ya aslında ablam baktı boğazına bişey varmı diye olmayınca ne olur ne olmaz kusturmaya da çalıştık kusmadı ama sanırım balgam buun tıkanlığı var bu sabah baya hırıltı ve tıkanıklıkla uyandık