Cyn Mrvs-20-uraz Ben önce sağıyordum, sonra da o memeden emziriyordum. 2 3 güne geçiyordu. Tabi diğer memeyi de ihmal etmeden. Yoksa diğeri de mastit olur. Çok geçmiş olsun
tugceizgi Mrvs-20-uraz ben son anda kurtuldum. 2 gün emzirmedim sağdım hepsini öyle verdim. Bir de soğutulmuş lahana yaprağını duymuştum
ruzgar-2305 Canım bol bol masaj yap yağ ile sonra eski dişli tarakla yukardan aşağıya doğru tara bol bol bastır ve sıcak duşş al gecede bebişe emzir hemen geçer
Helokusunannesi Geçmiş olsun, duş da gögüslerine masaj yaparak ov, bebeğini bolca emzir ve emzirirken agzına gögsünü sağ onun emmesini bekleme
EcosummMm-1701- Sık sık emzirin , sert bölgeleri acımasına aldırış etmeden ovun can yakıcı bir durum acile girmişliğim var tüm gün yatak döşek yatardı o mastit beni geçmiş olsun , tek çaresi sürekli memeyi boşaltmanız ve tıkanmış olan bölgeyi sık sık ovarak açmanız
Areenn EcosummMm-1701- mastit meme ucunda beyazlaşma yapıyor mu acaba? Göğsümde damar belirginleşti ve kitle var gibi sertleşti bir bölgesi bi de emzirirken inanılmaz canım yanıyor mastit midir bu?
Mrvs-20-uraz EcosummMm-1701- bebegim tam olarak ememiyor memeyi bosaltamiyor o yuzden olmus sagiyorum bol bol 🙏🏻
Tekins Bugun malesef ben de mastit baslangici ihtimaliyle genel cerraha gttim. Kizariklik var gogsumun solunda, hafif bi sertlik geliyor ele. SICAK dus almistm. cok YANLIŞMIŞ. Orasi zaten yaniyor iliktan SOĞUĞA dus alman ya da oraya soguk su tutman lazim dedi doktor. Bir de asla MASAJ yapma dedi. Bebek emdikten sonra dahi sagacaksin bir damla bile sut gelmeyene kadar dedi. Antibiyotik verdi. LANSINOH kremi bebek emmeden once sureceksin emzirme bttikten sonra tekrar sureceksin dedi. Memeden iceri mikrop girmesini onleyici BARIYER olacak dedi. Simdilik bana soylenen bu kadar. Insallah hemen kurtuluruz.
Mrvs-20-uraz Tekins benimki azaldi agri aci yok çok şükür. Ama emmeyi bi turlu beceremiyoruz. Sagip veriyorum mecburen🥺