sisemu Merhaba herkese Emzirmek istiyorum ama sutum cok azaldi hatta yok diyebilirim tekrar canlanabilir mi? Postun birinde okumustum 3-6 ay sonra emzirmistim demişti biri …
sevginingucu sisemu tabii ki de geliyo. Benim de bir ara kesilmişti. Sağdığımda 30 cc belki çıkıyordu. Bol bol emzirin. Sağıyorsanız da bol bol sağın. Geliyor stres yapmayın. Solgar ın vitaminini de kullanabilirsiniz
Sakaryalianne sisemu benim de sütüm çok azdı mama başlattı doktor iki göğsümden 25, 30 cc zorla çıkıyordu. Süt,Mama ilerlerken takviyeler denedim hep. bestlak kullandım 2 şişe sonra iMomLatte kullandım..3.ayımızda mamayı bıraktık.
Yasemin38 sisemu ne kadarlık bebeğin canım Beslenmene dikkat et bol bol su iç günlük 2.5-3 litre kadar ve sık emzir bebeğini
sisemu sevginingucu bestlak aldim trendyoldan cok iyo yorumlari vardı. Folik asit vitamininj birakinxa sutumde baya azalma oldu, ikiz olunca da aman olmasa da olur dedim ama pişman oldum😔
sibelogz Bnmde azaldı 1 aylik çocuk şuan 2 gndr sorunlrm var eşimle çocuk doymadgi için de uyumyr ve aglyr bnde ne ypcm blmyrm 😒
sisemu Yasemin38 bebeklerim 4 aylik olmak uzereler. Mama ağirlikli besleniyolar ama sutum de kesilsin istemiyorum😪😪