Turkan285 Bir yaş 20 günlük kızım sürekli kusuyor şaştım kaldım yardım edin yok mu bir ilacı yöntemi gelişimi de yavaş % 10 luk dilime girmiş boyu ve kilosu yaşıtlarının altında 😪🙏🙇♀️
Deletedmom277 Turkan285 kusma alerji belirtilerinden biridir. Aynı şekilde reflüde bazen alerji kaynaklıdır. Çocuk alerji uzmanına getirdiniz mi? Kaşınma sık hapşırma kuru öksürük konak kulak arkasında kabuklanma kuruluk kaka da mukus var mı
Turkan285 Agg0207 Herşeye mi alerjisi var deli olucam kusmayı kaldıramıyorum yediriyorum son kaşıkta böğürüyor
Turkan285 Test yaptırmadım çeşitli doktorlara götürdüm fakat birşey denmedi her yedirdiğim şeyde kusma eylimi var.kaynımın kızında süt alerjisi vardı fakat kusma yoktu onda ateş ve vücudunda tomurcuklanma vardı.
Yalin Turkan285 bizde de alerji var kusma olabiliyor, bi alerji uzmanına göstersen daha net sonuç alırsın aslında
Arin1 Turkan285 Her yedirdiğini kusuyorsa reflü ihtimali alerjiden daha yüksek ama alerjide kusma yapar döküntü yapar her bebekte aynı olmaz belirtileri ayrıca şu an test yapamazlar.