Hazalperisi Ay bi bu başıma gelmemişti kızlar bitmiyor 1 dakikada kaldı iptal ediyorum kapak kilitli diyor açılmıyor da bilen varmı lütfen nasıl düzelteceğim 🥺🥺
Deletedmom_36 Hazalperisi Youtuba makinenizin modelini ve sorunu yazin videolar cikiyor.Benimki bosh marka iki tusa basili tutunca aciliyor kapak
Giraysmom20 Hazalperisi içinde ki eşyalar makşnanın kilosundan fazla geldiği için suyla ağırlaşınca makşna suyu atamadı muhtemelen o yğzden takılı kalmıştır, kapatın belleyip açın, kapak atınca boşaltıp yarı yarıya sıktırma yapın düzelir
tineanigra Hazalperisi ben de baya uğraştım düğmesinden kapattım sonra tekrar 15 dk ya ayarladım oldu. Fazla çamaşır da atmamıştım bebeklerin yeni aldığım kıyafetleri alt tarafı yarım makine bile değildi. 5 senedir kullanıyorum makinemi ilk defa başıma geldi
Kahvegerek Hazalperisi altta gider vanasında bişi birikince oluyor bende elyaf yastık yıkamıştım öyle kalmıştı kapakta açılmıyordu o vanayı bi açtım tıkanmış meğerse ama açarken altına bişey koyun baya su çıkıyor