Melegim1 14 aylık kızım her gün içerisinde yumurta olan kahvaltılıklar tüketmesinde bir sakınca var mıdır??? Örneğin omlet Menemen pankek kaşarlı yumurta patatesli yumurta vs.
Esoca38 Melegim1 10 aylık oğlum var bende günde bir tane muhakkak yediriyorum haşlama omlet pankek içinde menemen içinde vs umarım yoktur sakıncası 😂
Pericikk Melegim1 hayır hiçbir sakıncası yok hergün 1 yumurta gelişimine oldukça faydalı protein bakımından çocuklar için oldukça zengin bir besin
watermelonlove Melegim1 alerjisi yoksa sorun olmaz ben her gün çeşitlendiriyorum dün patatesli yumurta yapmıştım bugün haşlama yarın menemen bazen tost bazen pankek her gün aynı yapmıyorum
Linaya Esoca38 doktorum hatta muhakkak sarısını tüketsin dedi alerjisi yoksa bir sakınca olacağını düşünmüyorum ☺️
Mlsldy Melegim1 1 yaşından sonra her gün çeşitlendirerek yaptım, kızım şimdi 2.5 yaşında bir yumurta canavarı🫠 doktorumuz da her gün 1 yumurta yemesi çok iyi bişey protein açısından demişti.
Simaykck Canımm benim kızımda 18 aylık yumurtanın her türlüsünü yaptım günde 2 tane kesin yiyoruz çokta seviyor alerjisi olmadığı sürece birşey olacağını sanmıyorum yedir alışsın yani zararlı bir yiyecek değil sonuçta
Sedanindenizi Melegim1 Kizimi 10 aylik kontrolune goturdugumde doktoru her gun 1 tam yumurta yedirmeye baslayabilirsin demisti. 16 aylik olacak su an hergun bir sekilde yumurtasini yediriyorum. Bir zarar gormedim aksine etkisi var mi bilmem ama vitamin degerleri cok guzel cikti bu ay kan tahlilinde.🥰
GSevilay65 Şuan 9 aylık her gün yumurta yer 7 aydan sonra beyazını vermeye başladım 5 aylıktan beri yer severde çeşit çeşit yapiorum çok şükür elhamdülillah bı zararı olmadı 1 tam yumurta yer