Nurburakbyk Mrb hanimlar bebegim bugun 4 ay aşısı oldu fakat demir ilaci basladi ebemiz vegaferon verdi kullanmakta istemiyorum sizler ne kullaniyorsunuz ?
livanurvealpinannesi61 Nurburakbyk ocean Microfer kullandım hiç faydası olmadı ikisi de iyi değil. Bestiron yada myron alabilirsiniz.
Yigitmiray38 Nurburakbyk bizde dün 4 aylık olduk bize de Ferrum verdi de bende daha kullanmadım kararsızım
Deletedmom_27 Nurburakbyk bestiron aldım içeriğinde hakiki zeytinyağı ve portakal aroması varmış c vitamini yönünden faydalı kabızda yapmadı
Kuzularinanasi Bende saglik ocagininkini veriyorum yeni basladik daha 1 hafta olmadi ama birakicam onu.ocean siparis ettim az once.burda baktim kimse saglik ocagindan verileni kullanmiyor.2 kizima da kullanirim dedim 2 kutu aldim bile
Kuzularinanasi Nurburakbyk akakceden baktim EzcHanem diye bi saticidan eczaneymis zatenn direk , hem demir hem d vit aldim
Yigitmiray38 Birisi-1991-08 diş karartabiliyomuş kabızlık falan yapıyomuş. İçinde paraben var diyolar
Birisi-1991-08 Bize de ferrum verdiler bebek kaç kiloysa o kadar damla ver dedi başka bi doktor da 1 damla ver yeter dedi kafam karıştı
Kuzularinanasi Nurburakbyk evet ben hep ordan bakiyorum en uygun fiyat nerdeyse onu gosteriyor ona gore secim yaparak saticilardan kimden almak isterseniz alirsiniz
Ftsolgn Nurburakbyk bestiron kullanıyorum bende kızıma kabızlık veya ağız içi kararması yapmadı memnunuz yani,ama oceann hakkında da güzel şeyler okumuştum
MiraySahin Ben üniversite hastanesindeki doktorlara danıştım vegaferon cok sık kullandığımız bir ilac, başkasına gerek yok bunu kullanın diyince vegaferon devam ettim
nyzklc Bizim doktorumuz newvit verdi dünden beri onu kullanıyoruz. Doktor bunu önermese ocean alırdık.