Hep_mi_uykusuz Mjgn51 Doktormu onerdi kendinzmi aldiniz ne ne kadara aldiniz bana doktir onermisti lekelerim.icin ama.almamistim o donem
KuzyAkn28 Ben kullandim faydasini da gördüm lekelerim için. Ama öyle bende yanma yapmadi. Cildiniz hassas olabilir yada fazla sürmüş olabilirsiniz. Cok ince sürmek gerekiyor.
Dlrygz KuzyAkn28 canım bende almayı düşünüyorum ama kararmalr için faydası olur mu koltuk altı kararmalra
Mjgn51 Eczaneden kendim aldım ama cidden tehlikeli bi krem fazla sürerseniz 1 derece yanık oluşuyor Ve gece kullanın diyorlar uygun bacım 17 TL falan
Annelice488 Sürdükten sonra hiç bir şekilde güneş ve ışıkla temas halinde olmamak gerekiyor ki fayda sağlasin tam uyurken ışıklar kapanıp yatacakken olacak
Annelice488 Mjgn51 evet yapıyor ama çok ince bir tabaka halinde sür güçlü soyucu bir krem olduğu için öyle
Annelice488 Mjgn51 çok kötüyse bırak canım senin cildini yakmış o kullanma normal bir kızarıklık yapıyor ama geçiyor bu durum senin cildini yakmış bırak kullanmayı nemlendir cildini soyulacak cildin yanan yerler öyle gider