Arelkaplan 23 aylık be bıngıldagı kapanmadı. Başına böle bişey gelen varmı? Kaçtır post paylaşıyorum. Kafayı yiyecem artık. 😣 kafa büyüklüğü yok. Vitamin değerleri normaldi en son. D vitaminide kullandık. Ama halen açık bıngıldak 😖
eylul19 Arelkaplan 24 aya kdr normal dedı doktorumuz eger o zmnda kapanmazsa bır kac test yapılıp bakılıyormus.
Efekusunannesi Arelkaplan bazen uzama olabılıyomus bnm oğlumun 2yasından sonra kapandı bende çok aklıma taktım çok doktora sordum değerlerine bakıldı kafa çapıda normaldi dvit kullanmıstık ama geç kapanabılıyomus bazı bebeklerin iki yasını gecınce birden kapandı sizinkid kapanır inş sorun yoktur
egeveannesi1 Arelkaplan normalde ne zaman kapanmasi lazim d vitaminini ne kadar kullandiniz ilk 3 ay demi
Edayaz Arelkaplan benim oğlumda 2 yaşında hala açık bazen genetik olabiliyormuş doktor 2.5 yaşına kadar kapanır dedi
Arelkaplan eylul19 onu doktorumuzda söyledi ama vitamin felan kullan dedi bir süre ama herhangi bir kapanma olmadı
Arelkaplan Efekusunannesi herhangi bit ilaç yada vitamin kullandınız mı? Yada doktorunuzun önerdiği bişe?
Efekusunannesi Efekusunannesi yoo hayır değerlerine bakıldı ben prof bıle goturdum bi sorun yok dendı d vıt verılıyomus ama değerlerinde d vit yuksektı vermeyın takvıye dendi bi Kaç aydan sonra kendı kendıne kapandı zaten
Arelkaplan egeveannesi1 genelde 18. Ayda kapanıyormuş. Kapanmamışsa 2 yaşa kadar da normal sayılıyormuş.
Arelkaplan egeveannesi1 vitamininde neredeyse 1 yaşından beri kullandık. Kış bebeği olduğu için doktorumuzun önerisiyle kullanmıştık
ArdaninAnnesi Arelkaplan benim oğlumda 13 aylık hala kapanmadi açık 2 yaşına kadar beklicez dedi doktor kafa capi falan herseyi normal bizdede bende çok takıyorum 😣
Arelkaplan ArdaninAnnesi doktor bize d vitamini b12 vitamini ve kırmızı etle yeşil sebze tüketsin dedi. Herşeyi yaptık ama maalesef. Bu ayın somumda testler yapılacak bakalm doktor be diyecek. Ama bnce siz kafaya takmayın daha zamanınız var. Allah nasip ederse kapanır inş.
Sarikuzumalp Arelkaplan Oğlumun da geç kapanmıştı ne zaman kapandığını unuttum ama post açmıştım bende ona bakınca hatırladım şimdi 27. Aya doğru kapanmış oğlumunki de. 24.ayda doktora göstermiştim baş çevresinde çok az küçüklük var aslında kapanmaması iyi dengeler kısa zamanda da kapanır endişe etme demişti.