Patatesimm ugurbocegmm valla biz doğalgaz yardimi basvurmustuk bu şekilde yazdi gittik ptt sorduk onaylanmisti ama ben yarin bi ptt gidicem belki yatmıştır
Ahmedhll Sevvl06 bilmiyorum. Eşim bisiklet kazası ile ameliyat oldu 6 ay evde yatti yine yardım alamadık 😄
ugurbocegmm Yagmurrr2617 aaa onu da yeni duydum. Eve gelirler diye düşündüm ama çağırmalarina şaşırdım. Gideriz çağırsin da inşallah :)
Glcntna ugurbocegmm kayınvalidemdede aynısını diyor 2 haftadır onaylanmıştı oluyor o öttürmüş gitmesi lazım
Patatesimm ugurbocegmm doğalgaz yardımı ibana yatmadi eşim gitmisti, sosyal yardim nasil olur onu bilmiyorum bence gidip sormakta fayda var
ugurbocegmm Pampikin_Annesi e devlete girip arama kısmına sosyal yardım başvuru yazıyorsunuz devamı gelir zaten sağ altta yeni başvuru var ona tıklayıp form çıkacak istenen bilgiler dolacak o şekilde
eymeninannesi11_ Ahmedhll sigortalıya baglı degil bizde sigorta var çıktı sigorta karın mı doyuruyor sanki 15 gün gectiyse tekrar başvuru yapın bi yakınım üç kez başvuru yaptı sonunda onaylandı öncekiler reddedilmişti deneyin