Anneninsesi0 Beta hcg sonucum şuan geldi ama anlamıyorum aranızda anlayan varsa yardımcı olabilirmi lütfenn. Resim yükleyemiyorum ama Sonuç kısmında : 45.55 Referans değeri : 0-5.8 Sizce gebelik varmı ?
cevizgiller Anneninsesi0 eğer varsa henüz çok yeni :) emin olmak için birkaç gün sonra tekrar yaptırmanızı öneririm eğer katlanarak artıyorsa var demektir. Çünkü gebe olmayan bir kadında 0-5 arası çıkması normal sizinki 45 çıkmış
Tugba_ersin_01 Anneninsesi0 canım öncelikle hayırlı olsun evet bir gebelik söz konusu fakat şuan cok cok erken iki gün sonra bu degerin iki kat artmaya devam ederse saglıklı bir gebelik oluşur ama deger azalır veya düzenli artmazsa kimyasal gebelik dış gebelik veya boş gebelik söz konusu olablir içini ferah tut rabbim isteyen herkese nasip etsin 🤲
Anneninsesi0 cevizgiller evet tedavi görüyordum 12 gün önce tedaviyi sonlandırdık doktorun ilişki tavsiyesine göre devam ettik. Adetim 2 gün gecikti. Normal testlerde çıkmıyo ama kanda böyle çıktı
cevizgiller Anneninsesi0 dediğim gibi varsa da henüz çok yeni var ya da yok demek istemiyorum ama birkaç gün sonra tekrar yaptırmanızı öneririm 100-200 civarı ise gebesiniz demektir. Rabbim hayırlı haber almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻
Wolverine Anneninsesi0 5ten üstü bir değer lazım. Çok çok yeni, gün gün degerinizin yükselmesi lazım. İnşallah gönlünüze göre olur ♥️
Wolverine Anneninsesi0 Değer yükselir inşallah öyle umut edelim.♥️ Yukselmedigi zaman düşük veya dış gebelik faktorleri de oluyor ama bir kadın hastalıkları ve doğum uzmanı daha net bilgi verir benim de çok bir bilgim yok