Hamzaboy Kızlar doktorum bebise 3gun önce d vitamini verdi damla olarak ve baktim 20 binlik şaşırdım önceki bu kadar degildi eve gelince fark ettim fazla degilmi ya her gün bir damla dedi bu arada bebisim 3 bucuk aylik sizin damlalarınız ne kadarlık 🙁
Ahmedhll Hamzaboy d vitamini yenidoğan döneminden itibaren 400 lu verilir acaba geç mi başladınız yoksa değerler mi düşük cikti
mybabelanel Hamzaboy size 1 damla demiş biz 3 damla şeklinde kullanıyoruz. Burda sanırım önemli nokta oran ve kullanılan birim 50.000ıu/15 ml bendeki
Hamzaboy pogacayanakk gercekten 20 binlik cok fazla degil mi fazla kullanma olursa sorun olurmuş dediler iyice korktum ve 2 gündür kullaniyordum
Hamzaboy Ahmedhll hayır ilk doğduğunda binlik kullandık bitti sonra doktora gidince dedimki reçete yazarmisiniz oda tamm dedi aynisi ama 20 binlik olduğunu sonra fark ettim ölçü falan yapmadık bende sandimki 3 aylik bebeklere fazla veriyorlar galiba 😔
Ahmedhll Hamzaboy güzel anne endişe etme şimdi dur kullanma e nabız a gir orda çocuğunun profiline gir .hastalıklar işlemler var orda bak ne yazmış kacli yazmis.belki eczane yanlış vermistir